Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ο εβραίος γιος του εβραίου Νικολά Σαρκοζί καλεί τους άνεργους Γάλλους να πάρουν τα όπλα: "Aς υπερασπιστούμε τη Γαλλία" Μιλάμε για κωμωδία...


Ο γιός του Νικολά Σαρκοζί καλεί τους Γάλλους να πάρουν τα όπλα: "Aς υπερασπιστούμε τη Γαλλία"Μόνο ο Νετανιάχου λείπει.....
Ο γιος του Σαρκοζί, Λουί Σαρκοζί, καλεί σε πολεμική κινητοποίηση τους Γάλλους έναντι των ισλαμιστικών τζιχαντιστών που έχουν αιματοκυλίσει τη χώρα του.

Ανέβασε ένα μήνυμα συμπαράστασης για τα θύματα του περιοδικού Charlie Hebdo. Στη συνέχεια πόσταρε μια φωτογραφία: έναν άνδρα με κουκούλα και όπλο και το σύνθημα «Ας υπερασπιστούμε τη Γαλλία».
Ο Λουί Σαρκοζί ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και σπουδάζει σε στρατιωτικό πανεπιστήμιο. Αν και οι γνωστοί προοδευτικοί αριστεροί που έφεραν τη Γαλλία σε αυτό το χάλι προκάλεσαν σάλο, ο γιός του πρώην προέδρου αρνήθηκε να αποσύρει τη φωτογραφία και εξακολουθεί να υποστηρίζει αυτή την άποψη.

Στην φωτογραφία με τους "Γάλλους" φίλους του...
perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.