Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Γαλλία: Νέα έκρηξη σε εστιατόριο κοντά σε τέμενος Όποτε σφάζουν οι ισλαμοφασίστες, ακολουθεί και ξήλωμα σοβάδων σε τζαμί


Police_france
Το πρωί της Πέμπτης, έπειτα από πυροβολισμούς κατά αστυνομικών στο Παρίσι, μία μόλις ημέρα μετά τη φονική επίθεση στην εφημερίδα Charlie Hebdo, μια έκρηξη σημειώθηκε σε εστιατόριο κοντά σε τέμενος στην πόλη Βίλφρανς, στην νότια Γαλλία.

Αστυνομικές δυνάμεις και οχήματα της πυροσβεστικής έχουν σπεύσει στην περιοχή όπου σημειώθηκε η έκρηξη, ενώ ο δήμαρχος της πόλης, Perrut Bernard, εξέφρασε την ανησυχία του ότι το χτύπημα αυτό ίσως σχετίζεται με την επίθεση στην Charlie Hebdo.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την έκρηξη δεν υπάρχουν τραυματίες.
pygmi.gr


Όποτε σφάζουν οι ισλαμοφασίστες, ακολουθεί και ξήλωμα σοβάδων σε τζαμί…


…έτσι για συμψηφισμό.
Άλλωστε οι ζωές των άπιστων ειναι υποδεέστερες απο το ιερό μπετόν ενός τεμένους.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.