Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΜΜΑΧΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ-ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ


NJB,
Ένα κέντρο κοινής αντισυριακής πολεμικής στρατηγικής μεταξύ του Ισραήλ και της Τουρκίας, ιδρύθηκε στην αεροπορική βάση του Ingirlik, στην Τουρκία.
«Η πολιτική της αποτελεσματικής επέμβασης στον πόλεμο στη Συρία και η λογισμική υποστήριξη είναι στην ημερησία διάταξη» δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ  Moshe Yaalon αναφερόμενος στη δημιουργία ενός επιχειρησιακού κέντρου που θα ενοποιεί τις δράσεις των ΗΠΑ, του Ισραήλ, της Ιορδανίας, της Σαουδικής Αραβίας στην αεροπορική βάση του Ινγκιρλίκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο συριακός στρατός ανακάλυψε σήμερα στη Χομς μια αποθήκη όπλων και πολεμοφοδίων ισραηλινής παραγωγής.
Αυτή η αντίφαση της ισραηλινής πολιτικής που θέλει να εμφανίζεται ως το θύμα του ριζοσπαστικού Ισλάμ ενώ την ίδια ώρα πολεμάει με φανερά και μη μέσα το μόνο κοσμικό αραβικό καθεστώς  δημιουργεί ευλόγως ερωτηματικά περί της στήριξης του Τζιχαντισμού. Άλλωστε έχουμε αναδημοσιεύσει από τον εβραικό τύπο άρθρα που αναφέρουν την ιατρική περίθαλψη των τζιχαντιστών στα εβραικά νοσοκομεία.
Το σίγουρο είναι ότι η μνημειώδης υποδοχή του Νετανιάχου στο Παρίσι όπου εισήρθε ως ελευθερωτής από το Ισλάμ, θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερες εντάσεις σε μια πολυθρησκευτική χώρα .
Όσο για την ανίερη συμμαχία του Ισραήλ με τις παραδοσιακές κοιτίδες του εξτρεμιστικού ισλαμικού σκοταδισμού ,εναπόκειται στην κρίση του καθένα.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.