Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Σε σύγχυση το νεοφιλελεύθερο μόρφωμα Ποτάμι! Νέα λάσπη από τον μνημονιακό Θεοδωράκη εναντίον των ΑΝΕΛ


Σε σύγχυση το νεοφιλελεύθερο μόρφωμα Ποτάμι!

Σε απόλυτη σύγχυση το νεοφιλελεύθερο μόρφωμα Ποτάμι, το «αγαπημένο» κόμμα του Mega και λοιπών εκδοτικών καταστημάτων. Θεωρούσαν αυτοί οι μνημονιακοί απολίτικοι ότι θα έμπαιναν στη νέα κυβέρνηση για να «εκβιάζουν» τις γραμμές της Τρόικας και της ντόπιας ολιγαρχίας.
Ευτυχώς η είσοδος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Βουλή ακύρωσε τις φιλοδοξίες του «Πρωταγωνιστή» να επιβάλλει την αντιλαϊκή ατζέντα του.
Σε κατάσταση αμόκ τα στελέχη του νεοφιλελεύθερου μορφώματος διαρρέουν ότι δεν θα δείξουν «…ανοχή, ούτε στήριξη πρόκειται να δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ», όσο είναι στην κυβέρνηση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, έπειτα από την ανακοίνωση της συνεργασίας Τσίπρα – Καμμένου. Και γελάει ο κόσμος όλος, ποιος τους ζήτησε το ένα ή το άλλο, όταν συνεχώς και σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο ΣΥΡΙΖΑ διακήρυττε ότι δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τα… Ποτάμια.
Το κόμμα των σκληρών σημιτικών, των ορφανών του Κύρκου και των νεοφιλελεύθερων της Δράσης απέτυχε να «κρατήσει» τη νέα κυβέρνηση όμηρο του.
tribune.gr

Νέα λάσπη από τον μνημονιακό Θεοδωράκη εναντίον των ΑΝΕΛ

Νέα λάσπη από τον μνημονιακό Θεοδωράκη εναντίον των ΑΝΕΛ

Συνεχίζει το παραλήρημα ο «Πρωταγωνιστής» του Mega Channel Σταύρος Θεοδωράκης. Υβρίζει συνεχώς τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο αρχηγός του μνημονιακού νεοφιλελεύθερου μορφώματος, αυτός που έχει στις τάξεις του βουλευτές που ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αυτός που έχει μαζέψει όλα τα στελέχη της Δράσης.
Αυτός ο απολίτικος σακιδιοφόρος, που εκφράζει όλες τις αντεθνικές και αντιλαϊκές πολιτικές, κατηγορεί τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως «ακροδεξιούς»!
«Ο κ. Καμμένος εκπροσωπεί ακροδεξιές και αντιευρωπαϊκές απόψεις», σημείωσε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ.
«Αναρωτιόμαστε τι θα βγάλει αυτή η σύμπραξη», συνέχισε, διευκρινίζοντας πάντως πως «σε κάθε περίπτωση το Ποτάμι είναι εδώ και δεν αλλάζει την αρχική του θέση».
«Θα εκτιμάμε κάθε φορά τις προτάσεις που κάνει η κυβέρνηση και θα λέμε ναι ή όχι», συμπλήρωσε, ενώ επιβεβαίωσε πως θα γίνει η συνάντησή του σήμερα στις 19:00 με τον Αλέξη Τσίπρα.
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.