Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Δεν τολμούν να απογειωθούν οι Τούρκοι πιλότοι των F-16 …λόγω παγετού !


Turkey-Syria-Crisis_Horo
Ο Παγετός στη Τουρκία καθήλωσε τα Τούρκικα μαχητικά στις Αεροπορικές Βάσεις με αποτέλεσμα την Μηδενική Παρουσία των Τούρκικων Μαχητικών στο Αιγαίο!

Οι Τούρκοι Πιλότοι δεν μπορούν να προσγειωθούν με παγετό και προτιμούν να μένουν στις λέσχες ! Κάτι τέτοια ακούσει ο Πουτιν και οι Ρώσοι Πιλότοι χασκογελούν με το πάθημα των Τούρκων και τους μπαίνουν ιδέες !
Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ όταν έμαθαν τον λόγο για την ηρεμία στο Αιγαίο ...Οπότε ίσως του μπούνε ιδέες και στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ ! Φαίνεται ότι οι μετά το (Μάλτα ΓΙΟΚ στη θάλασσα του Πολεμικού Ναυτικού θα έχουμε και το Ντάλαμαν ΓΙΟΚ) λόγω Παγετού και στην Πολεμική Τούρκικη Αεροπορία !
Καθηλωμένα λόγω παγετού βρίσκονται τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη στις βάσεις τους, γεγονός που δημιουργεί ηρεμία στο Αιγαίο.Το δριμύ ψύχος που πλήττει και τη γειτονική χώρα καθιστά δύσκολη και επικίνδυνη  την προσγείωση των μαχητικών αεροσκαφών, οπότε δεν απογειώνονται από την Τουρκία τα F-16  για να προβούν σε παραβιάσεις.192241_newsdetail
Σύμφωνα με αξιωματούχους του ελληνικού Πενταγώνου , οι πιλότοι τους δεν είναι εξοικειωμένοι να προσγειώνονται σε παγωμένους διαδρόμους. Δεν πλήττεται  λένε τακτικά από ακραία καιρικά φαινόμενα η γειτονική χώρα και είναι λογικό οι Τούρκοι πιλότοι, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί τους, να μην έχουν την εμπειρία των Ρώσων πιλότων .
Προσωπικά όμως δεν θυμάμαι ποτέ να κλείσουν Πολεμικά αεροδρόμια και να μείνουν καθηλωμένα τα Ελληνικά μαχητικά στο Έδαφος !
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.