Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Να μην ανοίξει "τον χορό" των τοποθετήσεων στην ΤτΕ και το ΤΧΣ ο κ. György Schwartz * (* Ο Τζωρτζ Σόρος)


Boris Yeltsin and George Soros


"....ειδικά τις κακές παρέες με τις οποίες εσχάτως φωτογραφήθηκε και ο φέρελπις της αντιπολίτευσης"
* Ο Τζωρτζ Σόρος, γεννηθείς στις 12 Αυγούστου του 1930 με το πραγματικό όνομα György Schwartz είναι Ουγγρο-αμερικανός κερδοσκόπος, επενδυτής, επιχειρηματίας, ευεργέτης, και πολιτικός ακτιβιστής. Κέρδισε φήμη ως ο "άνθρωπος που κατέστρεψε την Τράπεζα της Αγγλίας" αφού κατάφερε να αποκομίσει κέρδος 1 δισ. δολαρίων κατά την κρίση του νομίσματος του Ηνωμένου Βασιλείου το 1992.

=(ΦΩΤΟ) ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2009.
Posted by olympiada στο Μαρτίου 9, 2013


http://olympia.gr/2013/03/09/soros-greece-200/




Ο καταστροφέας των εθνών. Ο άνθρωπος που οργάνωσε την δόλια κατάρρευση, όπως ακριβώς έκανε και στην Ρωσία του αχυρανθρώπου Γιέλτσιν (φωτό 1993, ακολούθησε η καταστροφή). Αυτοπροσώπως.
Υπήρχε μία παραφιλολογία για την περιβόητη συνάντηση Παπανδρέου – Σόρος τον Νοέμβρη του 2009, ακριβώς πριν τους τιτανικούς, το Τ3 – Τ10, την πώληση των CDS, την εκτίναξη των spreads κλπ.
Δείτε τα ντοκουμέντα της παρουσίας του στην Ελλάδα, όπως μας τα μετέφερε ο ΑΝΤΙ300. Εκτός από την οργάνωση της χρεωκοπίας, εξηγούν και πολλές από τις τωρινές καταστάσεις, ειδικά τις κακές παρέες με τις οποίες εσχάτως φωτογραφήθηκε και ο φέρελπις της αντιπολίτευσης. Κρίμα.
soros athens 2009 katseli arsenis soros athens 2009 speckhard
Έχουμε ολόκληρο φωτορεπορτάζ, αλλά αυτές αρκούν.
[ ΣΗΜ. Για τον κ. Στυλιανό Ζαββό θα επανέλθουμε.... ]


[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.