Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ TOY DONETSK………;



Oι δυνάμεις του Κιέβου αποσύρονται υποχωρούν οπισθοχωρούν εγκαταλείπουν το αεροδρόμιο του Ντονέτσκ που βάφτηκε και με ελληνικό αίμα. «Στην πραγματικότητα αυτό συμβαίνει τώρα. Όταν τελειώσει αυτή η επιχείρηση τότε θα μπορούμε να πούμε ότι το αεροδρόμιο είναι ολοκληρωτικά υπό τον έλεγχο μας » δήλωσε στο RIA Novosti ο  Pushilin.

CaptΟι δυνάμεις των ουκρανών τώρα εγκαταλείπουν το αεροδρόμιο δήλωσε ο  Denis Pouchiline πρόεδρος του ανώτερου συμβουλίου της αυτοανακηρυχθείσας Δημοκρατίας του Ντονέτσκ.Ήδη χθες το rusvesna μετέδιδε αργά το βράδυ ότι η πολιτοφυλακή έχει τον πλήρη έλεγχο του αεροδρομίου.Γεγονός είναι ότι οι ρωσόφωνοι που ελέγχουν τον παλιό τερματικό προωθήθηκαν και στον νέο.
 Ο Pushilin σημειώνει ότι οι δυνάμεις της πολιτοφυλακής επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να αποσυρθούν και να εγκαταλείψουν το πεδίο της μάχης ηττημένοι.
«Αυτή είναι μια ένδειξη καλής θέλησης από μέρους των μαχητών της Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ.Εμείς κάνουμε τα πάντα για να σώσουμε ζωές.Δεν θέλουμε άχρηστες θυσίες και ελπίζουμε ότι το Κιέβο θα κάνει το ίδιο» είπε ο ίδιος στην » Russie 24 «.
Αντιθέτως ο Andreï Lyssenko πρόεδρος του εθνικού συμβουλίου άμυνας και ασφάλειας της Ουκρανίας  (SNBO)  δήλωσε στο RIA Novosti ότι οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν να κρατούν τις θέσεις τους στο αεροδρόμιο. (14.1.15 tvzvezda RIA Novosti)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.