Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

VIDEO: Ρώσος ράπερ συνελήφθη στο Χόλλυγουντ επειδή ύψωσε ρωσική σημαία







O Ρώσος μουσικός της ράπ  »Timati» συνελήφθη στην Αμερική επειδή επιχείρησε να τοποθετήσει μια ρώσικη σημαία στο Λόφο του Χόλλυγουντ , στο Los Angeles. Επί 20 λεπτά έκανε ανάβαση με φίλους του στο λόφο του Χόλλυγουντ για να φτάσει την τοποθεσία όπου είναι αναρτημένα τα γνωστά τεράστια γράμματα που σχηματίζουν τη λέξη Hollywood (Ιερό Δάσος) . Ενώ ετοιμαζόταν σε αυτό το σημείο να τοποθετήσει τη ρώσικη σημαία, συνελλήφθη από τις αρμόδιες αρχές.
Πρόλαβε όμως και μαγνητοσκόπησε σε βίντεο τις πρώτες στιγμές της άφιξής του μαζί με φίλους του στο σημείο, να κρατάει τη ρώσικη σημαία και πίσω να φαίνεται το σήμα του Hollywood. Η ακτιβιστική του ενέργεια γινόταν υπό τους γνωστούς ήχους του σοβιετικού ύμνου »Καλίνκα»!
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.