Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Τα Συντρόφια του ΠΑΣΟΚ ή τα ομογάλακτα πολιτικά τέκνα της "πράσινης Στρούγκας" του Παπα-Ανδρέα,


 όταν γιόρταζαν μαζί την πρωτοχρονιά του 1996, στο Σύνταγμα.
ΦΩΤΟ - Οι κ.κ Δ. Αβραμόπουλος(Δήμαρχος) και Κ. Λαλιώτης(Υπ. ΠΕΧΩΔΕ).


....λέει Η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" 03-01-1996:  "....έδωσαν(τα πολιτικά τέκνα) μήνυμα αισιοδοξίας, πάνω από κομματικές σκοπιμότητες(!), για το 1996 - να είναι έτος αισιοδοξίας και ενότητας, μια Ελλάδα με περισσότερο φως(!)(εδώ ξεκαρδιζόμαστεεεε!).
-"Μπόρα είναι θα περάσει, είπαν οι Αθηναίοι...."(για το "εμπνευσμένο" πυροτέχνημα).



Εις -μόνον- λόγος υφίστατο, δια τον από κοινού εορτασμόν της έλευσης του νέου έτους 1996 ....το "συντροφικόν ομογάλακτον ή πολιτικόν ομόαιμοντων δυο ανδρών ....ουδείς έτερος, άλλωστε οι Ολυμπιακοί αγώνες, που αργότερα έδεσαν και σφυρηλάτησαν την φιλίαν και τους στενούς τους δεσμούς  ....δὲν εἶχoν εἰσέτι αναληφθεί !
....και μην ξεχνάμε ότι: Από το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε ο Δημ. Αβραμόπουλος ....το 1981!         [http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/02/1981.html]


-Γιαυτό σας λέω φίλοι μου ....κάποιοι προτιμούν ΠτΔ,  από την "πράσινη Στρούγκα" του Παπα-Ανδρέα ....άραγε έτσι απλά;


Θυμηθείτε όμως ότι ....ο -όποιος- ΠτΔ μπορεί να προκαλέσει εκλογές ....παραιτούμενος!


....όταν μάλιστα έχει και ένα παρελθόν ....με υπερέντονο "το πολιτικό του αεικίνητο" !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.