Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Σε παροξυσμό η ακροδεξιά Λυμπεράκη ζήτησε σύμφωνο συμβίωσης για τους γκέι


θεοδωρακης ποταμι

Σε όσους ξέρουν λίγα οικονομικά γνωρίζουν ότι οι νεοφιλελεύθεροι είναι ακροδεξιοί! Αντί λοιπόν η εκλεκτή της οικονομικής ακροδεξιάς στην Ελλάδα Αντιγόνη Λυμπεράκη που το σύστημα της διαπλοκής μας την φόρτωσε ως βουλευτίνα του γνωστού Ποταμιού να σωπά αποθρασύνθηκε και μίλησε για κυβέρνηση Αριστεράς και
ακροδεξιάς.

Η κυρία Λυμπεράκη μιλώντας στη Βουλή ζήτησε άμεση εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, ενώ ξεκαθάρισε ότι «το Ποτάμι δεν θα αφήσει τη σιωπή αυτής της αμήχανης κυβέρνησης Αριστεράς-Δεξιάς να θάψει την ελπίδα των μεταρρυθμίσεων».
Εκτίμησε δε ότι οι γενναίες μεταρρυθμίσεις είναι αυτές που θα μας ξεκολλήσουν από το τέλμα, αναφέροντας παραδείγματα, όπως «στην κοινωνική πολιτική, υπάρχουν αλλαγές που προάγουν και την οικονομική αποτελεσματικότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη» και πρόσθεσε ότι «ο λόγος που δεν προτείνονται είναι επειδή «ξεβολεύουν» κάποιους και θίγουν παγιωμένες καταστάσεις».
Η κ. Λυμπεράκη, τόνισε, επίσης, ότι «φτιάξαμε το Ποτάμι για να αλλάξουμε τη χώρα χωρίς να τη γκρεμίσουμε. Επειδή πιστεύουμε πως η χώρα μας, για να πάει μπροστά, χρειάζεται να κάνει βαθιές και ουσιαστικές τομές. Τόσα χρόνια ακούγαμε όλες τις πλευρές να αναλώνονται σε ρητορικές κορώνες και σε ανέξοδες αναμετρήσεις με ανεμόμυλους».
Επισήμανε δε ότι «η κυβέρνηση αριστεράς και άκρας δεξιάς δεν φαίνεται να κάνει τίποτα τέτοιο. Από τη μια απλώς ακούσαμε επαναλήψεις προεκλογικών γενικοτήτων που συνοψίζονται στο «ας πάμε πίσω στο 2009″».
«Από την άλλη δεν ακούσαμε για τις ριζικές τομές που κάποιοι αφελείς θα περιμέναμε», πρόσθεσε.
Τέλος, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι τι δεν είπε «πού είναι η απλή αναλογική, πού η αναθεώρηση του Συντάγματος, πού ο διαχωρισμός Κράτους και Εκκλησίας; Που πήγε το Σύμφωνο Συμβίωσης;». Ασε μας κουκλίτσα μου με τους καυμούς σου
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.