Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ντρέπεται για τις ΗΠΑ ο Μακ- Κέιν που δεν δίνει όπλα στους Ουκρανούς να πολεμήσουν κατά της Ρωσίας!


Ντρέπεται για τις ΗΠΑ ο Μακ- Κέιν που δεν δίνει όπλα στους Ουκρανούς να πολεμήσουν κατά της Ρωσίας!

Ενώ επιτέθηκε και σε Μέρκελ και Ολάντ που νομιμοποιούν τις ρωσικές επεμβάσεις στην Ουκρανία με την απάθειά τους…
Ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής της Αριζόνα και πολιτικός αντίπαλος του Μπάρακ Ομπάμα για την αμερικανική Προεδρία το 2009, Τζον Μακ- Κέιν προέβη σε δηλώσεις που εξέπληξαν τον παρουσιαστή πολιτικής εκπομπής, στην οποία βρέθηκε καλεσμένος στο κανάλι CBS, σχετικά με τους αμερικανικούς χειρισμούς στην σύρραξη μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Ο Τζον Μακ- Κέιν, δήλωσε συγκεκριμένα, ασκώντας έντονη κριτική στην κυβέρνηση Ομπάμα: «Ντρέπομαι για την χώρα μου, ντρέπομαι για τον Πρόεδρό μου και ντρέπομαι για τον εαυτό μου που δεν έχω κάνει κάτι παραπάνω για να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους», είπε ο Ρεπουμπλικάνος Μακ- Κέιν με μια εξομολογητική διάθεση που δεν έχει συνηθίσει τον αμερικανικό λαό.
Ο Ρεπουμπλικάνος που αντιμετώπισε τον Μπάρακ Ομπάμα στις Προεδρικές εκλογές του 2009 εξέφρασε την αγανάκτησή του αναφορικά με την στάση των ΗΠΑ, αλλά και σημαντικών ευρωπαϊκών δυνάμεων, όπως η Γαλλία και η Γερμανία που απέτυχαν να ανακόψουν την ρωσική επέλαση του Πούτιν στην Ουκρανία. «Η κατάσταση είναι πολύ αποκαρδιωτική», συμπλήρωσε ο συντηρητικός Γερουσιαστής, για να συνεχίσει, αποδίδοντας ευθύνες στην Μέρκελ, αλλά και τον Φρανσουά Ολλάντ: «Θεωρώ ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος και ο Γάλλος Πρόεδρος νομιμοποίησαν για πρώτη φορά στα εβδομήντα χρόνια τον διαμελισμό μιας χώρας της Ευρώπης. Είναι ντροπή. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχει πληρώσει κανένα αντίποινο».
Ο Αμερικανός Γερουσιαστής υποστηρίζει την παροχή οπλικών συστημάτων στην Ουκρανία, προκειμένω να βοηθήσει την ουκρανική κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την ρωσική επέμβαση, καθώς και τα φιλο-ρωσικά αντάρτικα σώματα που έχουν δημιουργηθεί εντός της χώρας.
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.