Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

«Τορναδόροι» πολιτικοί τηλεφωνούν σε επιχειρηματίες «συμβουλεύοντας» να «προσέχουν τα λεφτα τους»! ΟΥΤΕ ΜΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!




Ένας νεος κύκλος δολιοφθοράς της χώρας έχει ξεκινήσει με πολιτικούς τορναδορους να «συμβουλεύουν» επιχειρηματίες να «προσέχουν γιατι δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει»!

Την ίδια στιγμή, η ΤτΕ βρίσκεται στα νύχια του Στουρνάρα, που ήταν απο τους πρωτεργάτες της κινδυνολογίας πριν τις εκλογές.
Μαγειρεύουν δηλαδή σκηνικό έσχατης προδοσίας, όπως ακριβως έγινε με την συμμορία Παπανδρέου όταν ήθελε να γονατίσει την οικονομία για να παρουσιάσει το μνημόνιο ως μονόδρομο.
Η απάντηση στους εθνικούς μειοδότες ειναι μία: Δήμευση ακίνητης και κινητής περιουσίας εντός Ελλάδας. Να μην βρουν ούτε μνήμα στον τόπο που πρόδωσαν.
Θα επανέλθουμε κύριοι και κυρίες «-άκηδες».

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.