Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Η Λιβύη εφαλτήριο για την άλωση της Ευρώπης από τους ισλαμοφασίστες!


Η Λιβύη εφαλτήριο για την άλωση της Ευρώπης από τους ισλαμοφασίστες!

«Όταν συναντάτε άπιστους, να τους κόβετε το λαιμό …» (Κοράνι 47: 4)
Σαράντα κομμένα κεφάλια βρέθηκαν σε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης στη Λιβύη, το οποίο χρησιμοποιούνταν από τους ισλαμιστές δολοφόνους της ISIS.
Ο λιβυκός στρατός που ανακατέλαβε το στρατόπεδο μετέφερε στο νοσοκομείο της Βεγγάζης «σαράντα ανθρώπινα κεφάλια χωρίς όργανα», σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το αιγυπτιακό πρακτορείο Mena, επικαλούμενο πηγή από το νοσοκομείο, μετέδωσε ότι τα κεφάλια εντοπίστηκαν από ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης τζιχαντιστών στην περιοχή Bou Atny.
λιβυη
Το 2011, οι ΗΠΑ με επικεφαλής την τότε υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον ηγήθηκαν της επιχείρησης για την αλλαγή του καθεστώτος στη Λιβύη. Ο στόχος τους επιτεύχθηκε επίσημα τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, όταν ο Πρόεδρος Μουαμάρ Καντάφι σκοτώθηκε. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, η ISIS απειλεί όχι μόνο να θέσει τη Λιβύη υπό τον έλεγχο της, αλλά ακόμα χειρότερα, να την χρησιμοποιήσει ως εφαλτήριο για να επιτεθεί εναντίον της Ευρώπης.
Πριν την πτώση και το θάνατό του, ο Καντάφι είχε προειδοποιήσει ότι αν καθαιρεθεί, «χιλιάδες άνθρωποι από τη Λιβύη θα εισβάλλουν στην Ευρώπη και δεν θα υπάρχει κανείς να τους σταματήσει».
Σήμερα η προφητεία του Καντάφι φαίνεται να επιβεβαιώνεται, αφού χωρίς εκείνον να εμποδίζει τη ροή των λαθρομεταναστών, ένα τεράστιο παλιρροϊκό κύμα παράνομων μεταναστών κατευθύνεται καθημερινά στην πόρτα της Ευρώπης.
Οι τζιχαντιστές της ISIS επεκτείνονται καθημερινά στο λιβυκό έδαφος. Όμως, οι Αμερικάνοι αξιωματούχοι εξακολουθούν να υποβαθμίζουν το γεγονός, ακόμα και μετά την δολοφονία Αμερικάνου πολίτη σε ξενοδοχείο της Τρίπολης από ομάδα συνεργαζόμενη με την ISIS.
Ποιος μπορεί πλέον να εγγυηθεί ότι οι δολοφόνοι αυτοί δεν βρίσκονται ήδη σε ευρωπαϊκά εδάφη;
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.