Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΠΟΥΤΙΝ :» ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ»

hghggggggh

Η Ρωσία θα βρίσκει πάντα την κατάλληλη απάντηση σε οποιαδήποτε πίεση από το εξωτερικό, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια συναυλία -γκαλά στη Μόσχα, αφιερωμένη στην »Ημέρα του Υπερασπιστή της Πατρίδας»: (ria novosti)

»Κανείς δεν πρέπει να έχει αυταπάτες ότι είναι δυνατόν να επιτευχθεί στρατιωτική υπεροχή έναντι της Ρωσίας. Σε κάθε είδους πίεση για ανάλογες περιπέτειες θα έχουμε πάντα την κατάλληλη απάντηση. Οι στρατιώτες και οι αξιωματικοί μας έχουν αποδείξει ότι είναι έτοιμοι να δράσουν αποφασιστικά, με συνέπεια, επαγγελματισμό και θάρρος.Να εκτελέσουν τις πιο δύσκολες , ασύμβατες επιχειρήσεις, όπως αρμόζει σε έναν ολοένα και πιο σκληρό, σύγχρονο και ετοιμοπόλεμο  στρατό που προστατεύει τις παραδόσεις του και το καθήκον του »
Σημείωσε επίσης ότι ο ρωσικός στρατός «βελτιώνεται συνεχώς,  με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις.»
» Η επιτυχής υλοποίηση μεγάλης κλίμακας προγράμματος επανεξοπλισμού του πεζικού και του ναυτικού, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης του συστήματος της αεράμυνας και της πυρηνικής ενέργειας,  εξασφαλίζει μια  διεθνή ισοτιμία» . 
Απευθυνόμενος στο ακροατήριο, ο Πούτιν εξήρε το ρόλο του στρατού στην Ιστορία της χώρας
«Στη Ρωσία, για αιώνες σέβονταν τον στρατό, ο οποίος σύμφωνα με τον Μεγάλο Πέτρο , ήταν το πρώτο κοσμικό μέτρο για την αποτελεσματική άμυνα της  Πατρίδας.»
»Ο λαός μας ήταν πάντα  περήφανος για τους ατρόμητους πολεμιστές του. Σε διάφορες ιστορικές περιόδους, απέτρεψαν τον εχθρό από την κατάκτηση της Ρωσίας, την προστάτευσαν από τις επιδρομές, και πρόσφεραν τον εαυτό τους για την υπεράσπιση και της τελευταίας  σπιθαμής ».
«Σύντομα, στις 9 Μαΐου, θα γιορτάσουμε την 70η επέτειο από την Μεγάλη Νίκη επί του Ναζισμού. Είναι μια  ιερή αργία . Οι πολίτες και ο στρατός της Σοβιετικής Ένωσης, συνέβαλαν αποφασιστικά στην ήττα του Ναζισμού. Χάρις στο θάρρος των στρατιωτών και αξιωματικών της Μόσχας και του Στάλινγκραντ, του [πολωνικού] Κουρσκ  κοντά στη Βαρσοβία, στο Λένινγκραντ , στη Βουδαπέστη και στο Βερολίνο, νικήθηκε το εκλεκτότερο τμήμα του κατακτητή.»
»Σε σκληρές μάχες οι δυνάμεις μας, όχι μόνο οδήγησαν τους Ναζί έξω από τη γη μας, αλλά και εκπλήρωσαν τη μεγάλη αποστολή της απελευθέρωσης. Απελευθέρωσης της Ευρώπης από τη σκλαβιά.  Με τη στόχευση  του κατακτητή   στην Άπω Ανατολή, οριοθετήσαμε το νικηφόρο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου », – δήλωσε ο Πούτιν.
Ο αρχηγός του ρωσικού κράτους πρόσθεσε:
 «Αυτή είναι η Νίκη μας και  η Ιστορία μας, και  θα τις υπερασπιστούμε από τα ψέματα και τη λήθη.»
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.