Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Βαλκάνιοι ισλαμοφασίστες και πρώην Ουτσεκάδες πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών Νεοναζί


Βαλκάνιοι ισλαμοφασίστες και πρώην Ουτσεκάδες πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών Νεοναζί

Τουλάχιστον 200 Βαλκάνιοι ισλαμοφασίστες και πρώην Ουτσεκάδες αγωνίζονται στο πλευρό των στρατευμάτων του Κιέβου στην ανατολική Ουκρανία, όπως αποκάλυψε ένας στρατιωτικός εμπειρογνώμονας στο πρακτορείο ITAR TASS την Παρασκευή.

«Πολίτες από συγκεκριμένες χώρες της περιοχής των Βαλκανίων συμμετέχουν στις ένοπλες συγκρούσεις που διεξάγονται στην ανατολική Ουκρανία», δήλωσε ο εμπειρογνώμονας.
Η αμερικανική εταιρεία ιδιωτικής ασφάλειας Academi παίζει τον βασικό ρόλο στην πρόσληψη των έμμισθων δολοφόνων, τόνισε.
Οι περισσότεροι μισθοφόροι προέρχονται από την Κροατία, καθώς και το Κοσσυφοπέδιο, συμπεριλαμβανομένων των πρώην μελών του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου (UCK), οι οποίοι θεωρούνται έμπειροι στις…γενοκτονίες.
«Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, ο συνολικός αριθμός των εκπροσώπων των χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας που αγωνίζονται στο πλευρό των Νεοναζί του Κιέβου είναι περίπου 200», υποστήριξε.
Οι ισλαμιστές δολοφόνοι παρουσιάζονται ως εθελοντές, ενώ στην πραγματικότητα πληρώνονται για να διαπράξουν στυγερά εγκλήματα κατά των ρωσόφωνων αυτονομιστών.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.