Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ… Μοναχοί αποκαλύπτουν τον «βουβό» από τα κανάλια πόλεμο των Χριστιανών


ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ… Μοναχοί, αποκλειστικά στο Hellasforce, αποκαλύπτουν τον «βουβό» από τα κανάλια πόλεμο των Χριστιανών

Η εμπρηστική επίθεση κατά της Πατριαρχικής Σχολής της Σιών στα Ιεροσόλυμα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης από ισραηλινούς εξτρεμιστές δεν ήταν ούτε η αρχή ούτε και το τέλος ενός μίσους που πλανάται στην περιοχή.

Το Hellasforce σας αποκαλύπτει μαρτυρίες μοναχών τις περιοχής που απειλούνται καθημερινά από πράξεις βανδαλιστών. Αυτή η τυφλή πράξη φανατισμού και μισαλλοδοξίας όπως χαρακτήρισε το Υπουργείο Εξωτερικών την εμπρηστική επίθεση σε ανακοίνωσή του επαναλαμβάνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα στα Άγια Προσκυνήματα μας.
Μοναχοί, αποκλειστικά στο Hellasforce, αποκαλύπτουν τον βουβό από τα κανάλια πόλεμο των Χριστιανών4
Πριν από καιρό στον Ιορδάνη ποταμό είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο περιστατικό από ισραηλινούς εξτρεμιστές οι οποίοι βανδάλισαν τον ναό στον Ιορδάνη. Είχαν καταπατήσει τις εικόνες είχαν σπάσει τους σταυρούς και είχαν βάλει φωτιά το εσωτερικό της εκκλησίας.
Τότε πάλι είχαν προβεί σε ανακοινώσεις οι αρχές αλλά κανείς δεν έκανε κάτι να προστατεύσει ουσιαστικά τα ορθόδοξα ιερά σύμβολα. Αν τα ίδια γεγονότα συνέβαιναν σε κάποιο τζαμί οι μουσουλμάνοι θα ξεσήκωναν πόλεμο. Αν το ίδιο γεγονός συνέβαινε σε συναγωγή οι εβραίοι θα ξεσήκωναν πόλεμο. Μόνο οι ορθόδοξοι αρκούνται σε δηλώσεις και διαμαρτυρίες σε μια εποχή που ο Χριστιανισμός διώκεται και θυσιάζεται.
Μοναχοί, αποκλειστικά στο Hellasforce, αποκαλύπτουν τον βουβό από τα κανάλια πόλεμο των Χριστιανών6
Το Υπουργείο Εξωτερικών μπορεί να καταδίκασε απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση κατά κτηρίου, το οποίο ανήκει στο Ορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και χρησιμοποιείται για τη διδασκαλία των σπουδαστών την Πατριαρχικής Σχολής της Σιών», όμως δεν θα προχωρήσει σε καμία ενέργεια για να αποτρέψει το επόμενο βήμα.
Τώρα ξαφνικά ανακαλύψαμε το πρόβλημα ;
Δεκάδες επιθέσεις έχουν δεχθεί οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι μοναχοί στα μοναστήρια στο Ισραήλ από εξτρεμιστές μουσουλμάνους και από εξτρεμιστές εβραίους. Διαρκώς πέφτουν θύματα κακοποιών , τους δένουν τους πετάνε πάνω σε δεμάτια ξύλων που καίγονται , τους δένουν και τους φιμώνουν για να τους κλέψουν και κανείς ουσιαστικά δεν κάνει κάτι γι αυτό το αφήνουν να περάσει πάντα.
Μοναχοί, αποκλειστικά στο Hellasforce, αποκαλύπτουν τον βουβό από τα κανάλια πόλεμο των Χριστιανών
Ο μοναχός Ιουστίνος στο μοναστήρι του φρέατος του Ιακώβ στην Σαμάρεια έχει χτυπηθεί πολλές φορές από εξτρεμιστές .
» Πολλές φορες κοιμάμαι στην αποθήκη άλλες στο υπόγειο για να μην με εντοπίζουν τη νύχτα . Μέχρι καλώδια με ρεύμα έχω βάλει στο μαντρότοιχο για να μην πηδούν μέσα στο μοναστήρι. Στο κεφάλι μου έχω ακόμη σφαίρες»
Μοναχοί, αποκλειστικά στο Hellasforce, αποκαλύπτουν τον βουβό από τα κανάλια πόλεμο των Χριστιανών8
Ο μοναχός Γεράσιμος στο μοναστήρι των Πειρασμών στο Σαραντάριο όρος πολλές φορές έπεσε θύμα.
«Είναι σοβαρό αυτό που μας συμβαίνει θέλουν να μας σκοτώσουν να μας ξεπαστρέψουν . Εμένα πολλές φορές ακόμη και πρόσφατα με έδεσαν την νύχτα με ταινία και μου έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό για να τους αφήσω να μπουν στην εκκλησία και να κλέψουν.»
Οι μοναχές στο μοναστήρι Μάρθας και Μαρίας στη Βηθανία έχουν απηυδήσει με τις επιθέσεις.
» Έχουμε τόσες φορές χτυπηθεί , μας παίρνουν τη γη μας ,μας βρίζουν μας επιτίθενται , Με συρματοπλέγματα έχουμε ντύσει το μοναστήρι μας .»
Ο μοναχός στο μοναστήρι του Αγίου Θεοδοσίου παραλίγο να αφήσει την τελευταία του πνοή από εγκληματική ενέργεια.
» Με πέταξαν πάνω σε αναμμένα δαδιά και θα με έκαιγαν αν δεν περνούσαν οι περαστικοί.»
Μοναχοί, αποκλειστικά στο Hellasforce, αποκαλύπτουν τον βουβό από τα κανάλια πόλεμο των Χριστιανών1
Μοναχοί, αποκλειστικά στο Hellasforce, αποκαλύπτουν τον βουβό από τα κανάλια πόλεμο των Χριστιανών2
Δεκάδες περιστατικά αποδεικνύουν περίτρανα τον κίνδυνο που διατρέχουν οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι στη Μέση Ανατολή ακόμη και στους Αγίους Τόπους . Το Hellasforce θα σας παρουσιάσει σύντομα περιστατικά που θα σας κόψουν την ανάσα. Κάποιος πρέπει να προστατεύσει αυτούς τους ανθρώπους και τα ιερά μας σύμβολα.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.