Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ »ΦΙΛΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ»


JKJHKJHJK
Ο Πρέσβης της Συρίας στον ΟΗΕ Μπασάρ αλ-Τζααφάρι,  κατήγγειλε την Παρασκευή μεροληψία τoυ Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών στον βρώμικο πόλεμο στη Συρία.

»Οι πιο διαβόητοι χορηγοί της τρομοκρατίας (σύμμαχοι που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία) κατέχουν τώρα τις πιο καίριες θέσεις στον ΟΗΕ . Tην προεδρία της Ύπατης Αρμοστείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα έχει η Ιορδανία, ο Πρόεδρος του Πολιτισμικού φόρουμ είναι από Κατάρ, το Κέντρο των Ηνωμένων Εθνών για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας χρηματοδοτείται από τη Σαουδική Αραβία, και η Τουρκία θα φιλοξενήσει την πρώτη Ανθρωπιστική Σύνοδο του ΟΗΕ.»
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.