Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Ουκρανία: Όλο συμφωνούν και όλο δεν τα βρίσκουν



Δεν πρόκειται να δεχτεί η Ρωσία την πλήρη δυτικοποίηση της χώρας…
Έχουμε καιρό να γράψουμε για το σημαντικό για την έκβαση των παγκόσμιων πραγμάτων θέμα της Ουκρανίας, όπου παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις συνεχίζονται οι μάχες μεταξύ των φιλορώσων και των φιλοναζιστικών δυνάμεων του Κίεβο που έχουν ρημάξει τις ανατολικές περιοχές σκοτώνοντας ορθόδοξους πληθυσμούς.

Από την ιστοσελίδα μας έχετε ενημερωθεί από το ξεκίνημα της ουκρανικής κρίσης για τις μηχανορραφίες των παγκοσμιοποιητών της Δύσης να «χτυπήσουν» την Ρωσία κοντά στα σύνορά της, δημιουργώντας ταυτόχρονα πολλά μέτωπα στον άξονα Μαύρη Θάλασσα – Μέση Ανατολή.
Ήμασταν δε της άποψης ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να υποχωρήσει από την εν λόγω χώρα, όπου διατηρεί ζωτικής σημασίας συμφέροντα, όπερ και εγένετο.

Έτσι οδηγούμαστε στην μία συνάντηση μετά την άλλη όπου όλο συμφωνούν και όλο δεν τα βρίσκουν με την κατάπαυση του πυρός να ισχύει μόνο στα χαρτιά.
Το μόνο που δέχεται η Ρωσία, όπως έχουμε εκτιμήσει, είναι η ομοσπονδοποίηση της χώρας, προκειμένου οι ρωσόφιλοι να αποκτήσουν πολιτική φωνή και να εμποδίσουν την πλήρη δυτικοποίηση της Ουκρανίας, όπου το ΔΝΤ προσφέρει στο πλήρως ελεγχόμενο Κίεβο πακέτο… βοήθειας έως και 40 δις δολάρια.
Με την επιλογή του Κίεβο να ταχθεί πλήρως στο πλευρό των παγκοσμιοποιητών της Δύσης, οι οποίοι συνέβαλαν τόσο στο να ανατραπεί ο Γιανουκόβιτς, που προωθούσε συμφωνία με την Μόσχα, όσο και στην εκτέλεση ορθόδοξων πολιτών, η χώρα οδηγήθηκε στα όρια της χρεοκοπίας. Αυτό γιατί ο πλούτος προερχόταν από τις ανατολικές περιοχές, όπου οι Ρώσοι είχαν κάνει τεράστιες επενδύσεις.
Οι «δημοκράτες» Δυτικοί παρουσίαζαν μάλιστα την ανάκτηση της Κριμαίας, που η Ρωσία ονομάζει με το ελληνικό όνομα Ταυρίδα, ως εισβολή. Αντίθετα δεν αντιδρούν στην πραγματική εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο, η οποία μάλιστα κατέχει έδαφος που υπάγεται δήθεν στην ΕΕ.
Όσο οι παγκοσμιοποιητές της Ουάσινγκτον συνεχίζουν να επιβάλλουν στην Ευρώπη την λογική της σύγκρουσης με την Ρωσία αργά ή γρήγορα τα πράγματα θα οδηγήσουν στην σύγκρουση, καθώς ο χρόνος πιέζει τους πάντες. Τότε η ρωσική «Αρκούδα» θα βρυχηθεί με κάθε επισημότητα…

ΠΥΓΜΗ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.