Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Μουσουλμάνος στο Ντιτρόιτ μαχαίρωσε δυο περαστικούς, γιατί δεν ήταν μουσουλμάνοι!


Μουσουλμάνος στο Ντιτρόιτ μαχαίρωσε δυο περαστικούς, γιατί δεν ήταν μουσουλμάνοι!

Σκηνικά άπειρης ισλαμικής παράνοιας στην Αμερική του Χουσεΐν Ομπάμα!
Το αδιευκρίστης προέλευσης πλάσμα της επισυναπτόμενης φωτογραφίας συνελήφθη στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ μετά την αιματηρή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον δυο αμέριμνων διερχομένων, τους οποίους ρώτησε πρώτα αν είναι μουσουλμάνοι και μόλις εκείνοι αποκρίθηκαν πως δεν είναι τους μαχαίρωσε.
Οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν την υπόθεση, καθώς και την πιθανότητα να αντιμετωπιστεί ως πιθανό έγκλημα μίσους, μιας και ο υπάνθρωπος δράστης είναι μουσουλμάνος και κίνητρο της βίαιας επίθεσης που εξαπέλυσε σε αγνώστους αποτέλεσε η θρησκευτική τους πίστη και δη το γεγονός ότι δεν ήταν ομόθρησκοί του.

Και τα δυο θύματα την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν σε στάση λεωφορείου μαζί με τον τζιχαντιστή δράστη το περασμένο Σάββατο, όπως δήλωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής του Southfield. Αρκετοί άνθρωποι στο σημείο συμμετείχαν σε συζήτηση, όταν ο ο 39χρονος Terrence Lavaron Thomas τους ρώτησε αν είναι μουσουλμάνοι. Μόνο δυο εκ των συμμετεχόντων στην κουβέντα απάντησαν ότι δεν είναι, γεγονός που δυσαρέστησε τον Lavaron Thomas, ο οποίος χωρίς καμία περαιτέρω λέξη, έβγαλε από την τσέπη του ένα μαχαίρι και τους επιτέθηκε.
Και τα δυο θύματα του τζιχαντιστή είναι γύρω στην ηλικία των πενήντα ετών, με έναν εξ αυτών να δέχται πέντε απανωτές μαχαιριές από τον ισλαμιστή Αμερικάνο, ενώ το δεύτερο θύμα που προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη, δέχτηκε τελικά τα χτυπήματά του, χωρίς, όμως, να είναι σοβαρά.
Μετά την επίθεση ο Lavaron Thomas τράπηκε σε φυγή, με τις αστυνομικές αρχές να τον συλλαμβάνουν άμεσα. Κατά την σωματική έρευνα του δράστη βρέθηκαν πάνω του δυο μαχαίρια, ένα εκ των οποίων είχε χρησιμοποιηθεί στην επίθεση, καθώς και ποσότητα μαριχουάνας.
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.