Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Παραλήρημα Μπίστη. Θεωρεί χαϊβάνια τον κόσμο που διαδήλωσε υπερ της Ελλάδας-Και η ποταμίσια ειρωνεύεται τις χθεσινές συγκεντρώσεις, συγκρίνοντας τες με τις «Μακεδονικές»!


Παραλήρημα Μπίστη. Θεωρεί χαϊβάνια τον κόσμο που διαδήλωσε υπερ της Ελλάδας…

Ο εκπρόσωπος της μπουρζουαζίας ξαναχτύπησε. Ειρωνευομενος τις χιλιαδες κόσμου που διαδήλωσαν, είχε το θράσος να τους συγκρίνει με όσους διαδήλωναν κατά των βάσεων επί Παπανδρέου! Κοινώς «χαϊβάνια» που τους δούλευε η εξουσία. Ποιά εξουσία; Μα τον»λαος ΠΑΣΟΚ στην εξουσία»!

Από ποιό κόμμα τρέφεται εδώ και δεκαετίες ο Μπίστης;
Μα φυσικά από το «λαος ΠΑΣΟΚ στην εξουσία».
Η μπουρζουαζία του Σημίτη, που κατέστρεψε την Ελλάδα και τωρα την ειρωνεύεται επειδή την …εξαπάτησε!

Και η ποταμίσια ειρωνεύεται τις χθεσινές συγκεντρώσεις, συγκρίνοντας τες με τις «Μακεδονικές»!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ;
Μίλησε και η ποταμίσια για να συμφωνήσει με τον Μπίστη ότι «οι λαϊκές κινητοποιήσεις ειναι επιζήμιες». Το επιχείρημα; Οι κολοσσιαίες συγκεντρώσεις για την Μακεδονία, «εθνικοπατριωτικές που συμμετείχαν και παπάδες» όπως…χαρακτηριστικά είπε.
Λογικό να τρομάζουν τους εκπροσώπους της μπουρζουαζίας οι παλλαϊκές συγκεντρώσεις. Και στην Εθνική αντίσταση, πολεμουσε ο παπάς δίπλα στον κομμουνιστή.
olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. Ολοι αυτοί πού μάς κυβέρνησαν από Πρωθυπουργοί, υπουργοί, διοικητές Τραπεζών, σέ όλες τίς καίραιες θέσεις ηταν απόφοιτοι τού Αμερικανικού κολεγίου τών Αθηνών.
    Από Παπαδήμα,Παπανδρέου,Παπακωνσταντίνου,Σαμαρά,Σάλας,Αραπάκης Δήμου,Αλογοσκούφης, Δούκας κ.λ.π.
    Μεταξύ αυτών καί ο ανεμοδούρας Μπίστης.Αυτος πού πέρασε από τήν αριστερά, από κ.κ εσωτερικού, Εαρ , πασοκ Δημάρ.Τί εμπιστοσύνη καί εκτίμηση νά εχεις σέ ενα άνθρωπο πού αλλάζει τά κόμματα σάν πουκάμισα.Λούφαξε Μπίστη στό λαγούμι σου καί ασε εμάς νά διεκδικούμε τό καλύτερο γιά εμάς, τά παιδιά μας καί τήν πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.