Σελίδες

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ:ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ


κξθθυυ

Γενικός Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Βενεζουέλας δήλωσε την πίστη του στο σύνταγμα στον πρόεδρο Nicolas Maduro και την Μπολιβιριανή Επανάσταση.

Η ανακοίνωσή του συνοδευόταν από καταδίκη της απόπειρας πραξικοπήματος που αποκαλύφθηκε την Πέμπτη το βράδυ και αφορούσε και την βομβιστική επίθεση κατά του teleSUR.
“Οι Εθνικές ένοπλες δυνάμεις επαναναδιαβεβαίωνουν την υποστήριξή τους και την πίστη τους στον πρόεδρο Nicolas Maduro και την δέσμευσή τους , στη θέληση του λαού,για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού… ” δήλωσε ο ο Υπ. Άμυνας   Vladimir Padrino López.
“Σε αυτήν την κατάσταση οι ένοπλες δυνάμεις θα παραμείνουν ενωμένες και θα απορρίψουν κάθε πράξη βαρβαρότητας ,μια χώρα δεν οικοδομείται με τη βία ” πρόσθεσε.
Σημείωσε ότι τα βίαια σχέδια της “Επιχείρησης Ιεριχώ» εξουδετερώθηκαν χάρη στην πίστη και την ευσυνειδησία των δημόσιων λειτουργών “.
Ο Padrino López δήλωσε ότι αυτοί που ενέχονται στα σχέδια του πραξικοπήματος είναι μια ισχνή ομάδα που δεν αντιπροσωπεύει τις Εθνικές Ένοπλες Μπολιβαριανές Δυνάμεις (FANB).(13/2/15 telesurtv)
ΥΓ η ελληνική ριζοσπαστική κυβέρνηση έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον πρόεδρο Μαδούρο που πρόσφατα άλλωστε είχε προειδοποιήσει για αναμενόμενη απόπειρα εκδήλωσης πραξικοπήματος εισβάρος του από τις ΗΠΑ;
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.