Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ισλαμικά ερπετοειδή της Αιγύπτου σφάζουν και χτυπούν σκύλο με στυλιάρια, φωνάζοντας «ο αλλάχ είναι μεγάλος»!


Ισλαμικά ερπετοειδή της Αιγύπτου σφάζουν και χτυπούν σκύλο με στυλιάρια, φωνάζοντας «ο αλλάχ είναι μεγάλος»!

Κάθε μορφή ζωής βρίσκεται στο στόχαστρο των εχθρών του ανθρώπου, ακραίων μουσουλμάνων!
Ακάθαρτο θεωρούν τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, σκύλο, οι εχθροί του γένους των ανθρώπων, ισλαμιστές και φροντίζουν εντατικά να επιδεικύουν το μίσος που τρέφουν προς τον τετράποδο φίλο μας.

Σε βίντεο που κοινοποιήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο «Al Arabiya» ισλαμιστές στο Κάιρο επιτίθενται με μαχαίρια και λοστάρια, χτυπώντας ένα ανυπεράσπιστο σκυλί μέχρι θανάτου. Το βίντεο που είναι πάρα πολύ σκληρό και συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή για την θέασή του, απεικόνιζει ομάδα Αιγυπτίων μουσουλμάνων να προσπαθούν να κόψουν με μαχαίρια τον λαιμό σκύλου και κατόπιν να το χτυπούν με λοστάρια, προκειμένω να βεβαιώσουν τον θάνατο του άτυχου τετράποδου.
Επίσης, πολλοί άλλοι μουσουλμάνοι που ήταν παρόντες στο συμβάν φαίνονται να καταγράφουν την σφαγή και την αιμοβόρα ισλαμική επίθεση κατά του ζώου με τα κινητά τους τηλέφωνα, την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι, κρατώντας μεγάλα μαχαίρια χτυπούν τον λαιμό του σκυλιού, φωνάζοντας «ο αλλάχ είναι μεγάλος»!
Το χρονικό της βάρβαρης και ενδεικτικής για το ακραίο ισλάμ επίθεσης άρχισε όταν ο ιδιοκτήτης του σκύλου καυγάδισε με ομάδα ατόμων και κατά την διάρκεια της λογομαχίας εξαπέλυσε το σκυλί του εναντίον τους. Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο σκύλος μόνο επιθετικός δεν φαίνεται, αντιθέτως προσπαθεί μάταια να ξεφύγει από το νοσηρό ισλαμικό όχλο.
Η ομάδα των ισλαμιστών κατέθεσε μήνυση στον ιδιοκτήτη του τετράποδου και αν και ο ίδιος εξέτισε ποινή φυλάκισης ετός έτους, η ομάδα δεν έμεινε ευχαριστημένη από την τιμωρία του και απαίτησε την άδειά του για να σφάξει το σκυλί δημοσίως. Με τον ιδιοκτήτη ως καλο μουσουλμάνο που επίσης δεν έχει κανέναν σεβασμό προς οποιαδήποτε μορφή ζωής, να συμφωνεί.
Τα μοναδικά καλά νέα από την εν λόγω υπόθεση είναι η κίνηση της «Αιγυπτιακής Κοινότητας για Οίκτο στα Ζώα» να καταθέτει μήνυση εις βάρος των δραστών, με τις αστυνομικές αρχές της χώρας να προβαίνουν στην σύλληψη δυο εκ των δολοφόνων του ζώου, αν και η αιγυπτιακή αστυνομία συχνά περιγελά τις καταγγελίες περί κακοποίησης ζώων, με τους δράστες ανάλογων περιστατικών να αφήνονται συνήθως ελεύθεροι.
Ε.Μ.
** Το βίντεο βρίσκεται εδώ http://104.236.71.225/videos/b911EgyptDog.mp4
Αλλά σας προειδοποιούμε πως πρόκειται για σκληρές σκηνές
ο σύνδεσμος δεν είναι ενεργός αν θέλετε να το δείτε αντιγράψτε τον
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.