Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ

CaUHODSOHUSFDHOHQS

ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΓΑΛΛΙΑΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ.

ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ
ΟΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

ΛΕΝΕ ΧΑΣΑΠΗ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ 1200 ΓΑΛΛΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 200000 ΑΠΟ 83 ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ
ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΑΣΑΝΤ
CaJDUOOHUDCaδσκηθκδηθδση
Δύο γάλλοι βουλευτές οι Jacques Myard Gérard Bapt και 2 γάλλοι γερουσιαστές οι Jean Pierre Vial και Francois Zocchetto έγιναν δεκτοί στη Δαμασκό από τον Bachar al-Assad.Μόνο η κρατική συριακή τηλεόραση μετέδωσε εικόνα από αυτήν τη σύναντηση και χωρίς φυσικό ήχο.Αυτή η συνάντηση εξόργισε την διευθύνουσα πολιτική τάξη της Γαλλίας.Ce mercredi quatre parlementaires français ont rencontré Bachar al-Assad
O ΓΓ του σοσιαλιστικού κόμματος της Γαλλίας (PS) o Jean-Christophe Cambadélis ελληνικής καταγωγής ανακοινώνει στο RTL ότι θα τιμωρήσει τον βουλευτή του κόμματός του που μετείχε στη συνάντηση με τον Άσαντ. Δήλωσε ότι προτίθεται να «παραπέμψει ενώπιον της ανώτερης πειθαρχικής επιτροπής του σοσιαλιστικού κόμματος» τον βουλευτή της περιφέρειας Haute-Garonne, τον Gérard Bapt με την κατηγορία ότι συναντήθηκε την Τετάρτη με τον Πρόεδρο της Αραβικής Συριακής Δημοκρατίας  Bachar al-Assad σε επίσημη επίσκεψη .  «Ο Assad δεν είναι ένας δικτάτορας αυταρχικός αυτός είναι ένας χασάπης » δήλωσε ο ΓΓ του σοσιαλιστικού κόμματος.
Τέσσερις βουλευτές του γαλλικού κοινοβουλίου  (1 PS, 2 UMP και 1 UDI) παραγματοποίησαν επίσκεψη στη Συρία ιδιωρτικού χαρακτήρα όπως ισχυρίστηκαν.Αυτή η κίνηση προκάλεσε την έντονη δυσφορία του γαλλικού κράτους που έχει διακόψει κάθε διπλωματική  επαφή με την κυβέρνηση του Bachar al-Assad από τον Μάιο του 2012.Capισδιιδσξι
Ο πρωθυπουργός Manuel Valls με ισπανική καταγωγή που κατ΄ομολογίαν του είναι μασόνος καταδίκασε την Πέμπτη «με τον πιο απερίφραστο τρόπο » την πρωτοβουλία των βουλευτών. « O Manuel Valls είναι από τους ελάχιστους που παραδέχθηκαν την διασύνδεσή του με τον Μεγάλο Ανατολικό  κατά το παρελθόν.Το περιβάλλον του επιβεβαιώνει την πρόσκλησή του στον Grand Orient το 1988 και ότι σύχναζε στις στοές μέχρι το 1996. Έπειτα εγκατέλειψε τον ελευθεροτεκτονισμό ελλείψει χρόνου και ενδιαφέροντος, διευκρινίζει σύμβουλός του. »(LE FIGARO 9/12/12).Μια φορά μασόνος πάντα μασόνος.Απλά είναι εν ύπνω.CJUOHSDHOHUOS
Με τίτλο  Ces francs-maçons qui nous gouvernent Αυτοί είναι οι ελευθεροτέκτονες που μας κυβερνούν το πολύ έγκυρο le nouvel observateur στις 6.1.13 αναφέρει : “έπειτα από την εκλογή του François Hollande, οι αδερφοί (εννοεί οι μασόνοι) επέστρεψαν.
MANUEL VALLS
Ο (τότε υπουργός των εσωτερικών και νυν πρωθυπουργός) μυήθηκε στον Μεγάλο Ανατολικό της Γαλλίας Grand Orient de France την δεκαετία του 1980. Ο Valls πήρε αποστάσεις με τις στοές το1996…. »
Δήλωσε στο BFMTV-RMC: «Θέλω να καταδικάσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτήν την πρωτοβουλία «. » Αυτοί δεν πήγαν να δουν έναν οποιδήποτε αλλά τον Bachar el-Assad, υπεύθυνο για πολλές δεκάδες χιλιάδες θανάτους. Οι βουλευτές συνάντησαν απροειδοποίητα έναν χασάπη » «Πιστεύω ότι πρόκειται για ένα ηθικό ατόπημα». Ο François Hollande δήλωσε κατά το ταξίδι του στις Φιλιππίνες σήμερα : «Καταδικάζω τη συνάντηση γιατί πρόκειται για μια συνάντηση γάλλων βουλευτών που εξουσιοδοτήθηκαν αφ εαυτού για να βρεθούν με έναν δικατάτορα που είναι η ρίζα ενός από τους πιο σοβαρούς εμφυλίους πολέμους των τελευταίων δεκαετιών που στοίχισε τη ζωή σε 200.000!».Αυτά δήλωσε από την Μανίλα σήμερα σε συνέντευξη τύπου.CapIUDHOHUDS
Αντίθετα το κόμμα UDI δεν προσανατολίζεται να καταδικάσει τη συμμετοχή σε αυτήν την επίσκεψη του François Zocchetto, πρόεδρο του κεντρώου χώρου στη Σύγκλητο και μέλος της αντιπροσωπίας. Στο Express ο Jean-Christophe Lagarde ο πρόεδρος του UDI δικαιολογεί τη θέση του ως εξής: «Αυτό το ταξίδι των νκοινοβουλευτικών δεν σημαίνει ότι επικυρώνει την συριακή πολιτική . Με κάθε τρόπο θα πρέπει να ξαναμιλήσουμε με αυτό το καθεστώς που είναι εγκληματικό μεν αλλά που βρίσκεται σε πόλεμο με αυτούς που μας κάνουν πόλεμο.» (26/02/2015 lexpress,le monde)
Η Γαλλία σε πραγματικούς αριθμούς είναι η χώρα που έχει στείλει τους περισσότερους τζιχαντιστές στη Συρία 1200 συγκριτικά με τις άλλες ευρωπαικές.Ο νυν πρωθυπουργός της ήταν επί σειρά ετών Υπ.Εσωτερικών και χειριζόταν τον Τομέα της Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.