Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Συνέκρινε το ΙΚΙΛ με τις Σταυροφορίες των Χριστιανών το ισλαμικό ανέκδοτο που παριστάνει τον Πλανητάρχη! (βίντεο)

Συνέκρινε το ΙΚΙΛ με τις Σταυροφορίες των Χριστιανών το ισλαμικό ανέκδοτο που παριστάνει τον Πλανητάρχη! (βίντεο)


Ξέχασε όμως ο Ομπάμιας ότι οι χριστιανικές Γραφές και τα ιερά κείμενα της Χριστιανοσύνης δεν αναφέρουν πουθενά για «βιασμούς και αποκεφαλισμούς απίστων», όπως το κοράνι!
Το ήθος του και την ποταπή του ιδιοσυγκρασία απέδειξε για άλλη μια φορά ο Αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα χτες κατά την διάρκεια της εθιμοτυπικής «Εθνικής Πρωινής Προσευχής», όπου συνηθίζεται από τους Προέδρους των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν την θρησκεία είτε υπογραμμίζοντας τις θρησκευτικές αρετές της ή την χρήση της για σκοτεινούς σκοπούς.

Ο Μπάρακ Ομπάμα που πολλάκις έχει υπερασπιστεί το ισλάμ με τα βίαια και δολοφονικά του θρησκευτικά ερείσματα, έφτασε χτες στο σημείο της απόλυτης κατάντιας, συγκρίνοντας τους ισλαμοφασίστες με τις χριστιανικές Σταυροφορίες και την δουλεία των Αφρο-αμερικάνων, τονίζοντας ότι εγκλήματα έχουν γίνει παγκοσμίως και στο όνομα του Χριστού. Επίσης, ανέφερε ότι και η δουλεία των μαύρων της χώρας οργανώθηκε από Χριστιανούς που πίστευαν ότι ήταν ανώτεροι εξαιτίας της λευκής τους επιδερμίδας.
«Από το σχολείο στο Πακιστάν μέχρι τους δρόμους του Παρισιού έχουμε δει βία και τρόμο που διαιωνίζεται από εκείνους που ισχυρίζονται ότι υπερασπίζουν την θρησκεία τους, αλλά στην πραγματικότητα την προδίδουν», δήλωσε ο Ομπάμα που μάλλον έχει διαβάσει το κοράνι από την ανάποδη…
Στην συνέχεια και αποφεύγοντας να κάνει λόγο για τζιχαντιστές και ακραίο ισλάμ, αποκάλεσε το ΙΚΙΛ σκληρό και σέχτα του θανάτου, η οποία στο όνομα της θρησκείας πραγματοποιεί ανείπωτες πράξεις βαρβαρότητας. Αναφερόμενος, όμως, και προς τους Χριστιανούς προειδοποίησε: «Και πριν ανέβουμε στο άλογο μας και θεωρήσουμε ότι αυτή η κατάσταση συμβαίνει σε κάποια άλλα μέρη, θυμηθείτε ότι κατά την διάρκεια των Σταυροφοριών και του Μεσαίωνα διαπράχθηκαν τρομερές πράξεις στο όνομα του Χριστού». Συνεχίζοντας εξήγησε τι ακριβώς εννούσε με τα παραπάνω λόγια: «Η δουλεία και οι νόμοι κατά των Αφρο- αμερικάνων συχνά δικαιολογούνταν στο όνομα του Χριστού».
Ο πάστορας σε εκκλησία του Ντάλας, Robert Jeffress, και συγγραφέας του βιβλίου «Αντίστροφη μέτρηση για την Αποκάλυψη: Γιατί το ΙΚΙΛ και ο Έμπολα είναι μόνο η αρχή», εξήγησε ότι υπάρχουν δυο μεγάλα προβλήματα με τον συλλογισμό του Αμερικανού Προέδρου.

«Όταν οι Χριστιανοί πράττουν βίαια, αυτό γίνεται σε αντίθεση με τα διδάγματα του θεμελιωτή της πίστης τους, Ιησού Χριστού. Δεν μπορεί να βρεθεί ένας στίχος στη Καινή Διαθήκη που να καλεί σε βία κατά των απίστων. Από την άλλη μεριά, οι ισλαμιστές μπορούν να εντοπίσουν πολυάριθμους στίχους από το κοράνι που καλούν τους μουσουλμάνους να “σταυρώσουν τους απίστους”», ανέφερε ο πάστορας σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. «Ακολουθούν το παράδειγμα του θεμελιωτή της πίστης τους, Μωάμεθ, ο οποίος σφάγιαζε και αποκεφάλιζε όσους του αντιστέκονταν», συμπλήρωσε ο Jeffress, αποκαθιστώντας την αλήθεια.
Σχετικά δε με την παρομοίωση του ΙΚΙΛ με τις Σταυροφορίες, ο πάστορας στην Πρώτη Εκκλησία των Βαπτιστών στο Ντάλας, είπε ότι αν και κατά την διάρκεια των Σταυροφοριών έγιναν εγκλήματα, παρόλα αυτά οι Σταυροφορίες έγιναν ως ανταπάντηση στην βιαιότητα εκατοντάδων χρόνων από μέρους των μουσουλμάνων.
Και στο διαδίκτυο, όμως, αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν τα προσβλητικά σχόλια του Αμερικανού Προέδρου που επέλεξε να επιτεθεί κατά των Χριστιανών, την ίδια ώρα που οι ισλαμοφονιάδες του ΙΚΙΛ αποκεφαλίζουν Αμερικανούς πολίτες και όχι μόνο, απειλούν την Δύση και κυρίως τις ΗΠΑ με θάνατο και τον ίδιο τον Ομπάμα με αποκεφαλισμό στην κεντρική πλατεία της Νέας Υόρκης. «Το ΙΚΙΛ κόβει κεφάλια, καίει ζωντανούς ομήρους, σκοτώνει ομοφυλόφιλους, υποδουλώνει και βιάζει κορίτσια και γυναίκες. Ομπάμα: Ας κατηγορήσουμε τις Σταυροφορίες!», έγραψε χρήστης του twitter, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί προς τον Πρώτο Άνδρα των ΗΠΑ και γενικό δερβέναγα του πλανήτη που εργάζεται για το καλό όλων μας, με το «ισλαμοπίθηκος» να είναι το μοναδικό ίσως που να μπορεί να μεταφερθεί από τις σελίδες μας.
Υ.Γ. Ο πρώτος Πρόεδρος της Ζιμπάμπουε ήταν κάποιος εν ονόματι Μπανάνα. Όχι ότι ταυτίζω πρόσωπα, απλά μου ήρθε αναλαμπή…
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.