Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΣ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ;/ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ


4_1424248468411ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΣ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ;/ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ
Στελέχη των  βρετανικών Μυστικών πληροφοριών έχουν ενδείξεις ότι ο εκτελεστής  των 21 Αιγυπτίων Χριστιανών είναι   στρατολογημένος Αμερικανός (daily mail).
Ο τζιχαντιστής, που μιλούσε αγγλικά με αμερικανική προφορά και εμφανίστηκε στο φρικιαστικό βίντεο των αποκεφαλισμών των Κοπτών Χριστιανών, κραδαίνοντας ένα μαχαίρι , είχε δηλώσει:

«Σταυροφόροι …ορκιζόμαστε στον Αλλάχ, το νερό της θάλασσας, που κρύψατε  το σώμα του Σεΐχη Οσάμα Μπιν Λάντεν ,  θα το ανακατεύσουμε με το αίμα σας.»
Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι σύμφωνα με την daily mail οφείλουν να αναλύσουν  τα χαρακτηριστικά του προσώπου του τζιχαντιστή και την ομιλία του, όπως και οι Βρετανοί έκαναν για την εξακρίβωση του βρετανού δήμιου, γνωστού ως Jihadi John, ο οποίος έχει εμφανιστεί σε μια σειρά από βίντεο αποκεφαλισμών στη Συρία.
Ο Καθηγητής γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, Erik Thomas, με εξειδίκευση στην κοινωνιο-φωνητική, εθνοφωνητική κτλ., πιστεύει ότι «ακούγεται   αμερικανός» με κάποια αραβική επιρροή, κρίνοντας από ορισμένες λέξεις με αραβική προφορά.
Ένας άλλος αμερικανός ειδικός , ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί είπε στο ABC News ότι μάλλον πρόκειται για αυτόχθονα αραβογενή , ο οποίος έμαθε αγγλικά ζώντας για μεγάλο χρονικό διάστημα στις ΗΠΑ.
Οι αιτιάσεις ότι ο αιμοσταγής serial killer ενδέχεται να  ριζοσπαστικοποιήθηκε στην Αμερική, συμπίπτει χρονικά με μια γενική δυσαρέσκεια και έντονες επικρίσεις για την πολιτική  Ομπάμα σχετικά με την  ISIS.
Ο Λευκός Οίκος , με το ανακοινωθέν καταδίκης του μαζικού αποκεφαλισμού, προκάλεσε νέα δριμεία  κριτική. Πουθενά , η ανακοίνωση  σχετικά με το σφαγιασμό  των χριστιανών κοπτών δεν ανέφερε τη θρησκευτική πτυχή του θέματος.
Πρόκειται για τη γνωστή »γραμμή Ομπάμα» ο οποίος είχε προσωπικά δηλώσει , σχολιάζοντας την καύση του Ιορδανού πιλότου,  ότι »πολλά παρόμοια εγκλήματα έχουν γίνει στο όνομα του Ιησού Χριστού», θέλοντας να συσκοτίσει την θρησκευτική τακφιριστική ιδεολογία.
Ο Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου  Earnest Josh στο 192 λέξεων δελτίο τύπου που εξέδωσε, καταδίκασε την πράξη, ως »δειλή και κατάπτυστη»  χωρίς όμως  καμία αναφορά στη θρησκεία των δολοφόνων και των θυμάτων τους.
Οι λέξεις «Χριστιανός», «Ισλάμ» και «Μουσουλμάνος» απουσίαζαν εντελώς από τη δήλωσή του.
Και ενώ   Ευρώπη και Μ Ανατολή, πληρώνουν, την εξαγώγιμη αμερικανική (και κυρίως γαλλική) πολιτική του ισλαμιστικού εξτρεμισμού που εξυπηρετεί τα γεωστρατηγικά τους συμφέροντα, ο  Αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν καυχάται ότι η χώρα του βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση από  την Ευρώπη, χάρις στο »αμερικανικό ρεκόρ της πολιτισμικής ένταξης»!
Σε ομιλία του σε σύνοδο στο Λευκό Οίκο για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού και της ριζοσπαστικοποίησης δήλωσε ότι η Αμερική δεν παρουσιάζει τα εξτρεμιστικά φαινόμενα της Ευρώπης, επειδή οι μετανάστες συμμετέχουν πλήρως στον αμερικανικό κοινωνικό ιστό και έτσι προλαμβάνονται οι βίαιες ιδεολογίες.
Ο Μπάιντεν απεικόνισε τις ΗΠΑ σε πολύ καλύτερη θέση από  την Ευρώπη, χάρις στο »αμερικανικό ρεκόρ της πολιτισμικής ένταξης»!
Σε δημοσκόπηση του CNN / ORC  57% των Αμερικανών αποδοκιμάζουν την πολιτική   Ομπάμα για την ISIS.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.