Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ακαδημαϊκός στηρίζει την υιοθεσία παιδιών από παιδεραστές στην Αγγλία!


Ακαδημαϊκός στηρίζει την υιοθεσία παιδιών από παιδεραστές στην Αγγλία!

Γιατί συνήθως οι παιδεραστές απλά τα βιάζουν και δεν τα σκοτώνουν, δήλωσε το υποκείμενο που είναι και γυναίκα, αλλά και ακαδημαϊκός του κ@λου στο London School of Economics!
Δεν νομίζω να περίμενε κανείς κάτι καλύτερο από τους Αγγλάρες…
Ακαδημαϊκός στο πολυδιαφημισμένο και ξακουστό London School of Economics –που συναγωνίζεται το αμερικάνικo Χάρβαρντ για το ποιο από τα δυο έχει βγάλει τα πιο πολλά μοσχάρια όρθια- έγραψε άρθρο για το επιστημονικό περιοδικό “Child and Family Law Quarterly”, με το οποίο προτείνει ότι τα σεξουαλικά αρπακτικά και οι παιδεραστές θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα υιοθεσίας παιδιού, αφού συνήθως δεν σκοτώνουν τα παιδιά- θυμάτά τους, αλλά απλά τα κακοποιούν!
children_swing_pedophiles_dangle_by_landstormer-d4z35vl
Το άρθρο που αποτελεί ύμνο στην παρακμή που βιώνει η Ευρώπη τις τελευταίες δεκαετίες συνέθεσε η Βρετανίδα Helen Reece, η οποία αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος, για τον οποίο οι καταδικασμένοι για σεξουαλικά εγκλήματα δεν θα πρέπει να θεωρούνται ως πιθανοί κατάλληλοι παρένθετοι γονείς ή να υιοθετούν παιδιά ή να δουλεύουν μαζί τους»!
Μάλιστα, θεωρεί ότι είναι άδικη η μεταχείριση των παιδεραστών από την υπάρχουσα νομοθεσία, καθώς «οι καταδικασμένοι έχουν πληρώσει για τα εγκλήματά τους εκτίοντας ποινή φυλάκισης πριν την ένταξή τους στην κοινωνία», ενώ, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει και μια αναφορά στον «ρατσισμό», με την επικίνδυνη για το ανθρώπινο είδος Ακαδημαϊκό να επισημαίνει ότι η εκχώρηση του δικαιώματος υιοθεσίας στους παιδόφιλους θα μπορούσε να δράσει κατά των διακρίσεων και του ρατσισμού, σύμφωνα με τα «Ανθρώπινα Δικαιώματα» της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.