Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ο άγνωστος Βαρουφάκης: ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ. Κουμπάρος στο γάμο του Νίκου Παπανδρέου. Μάρτυρας κατηγορίας κατά του Καμμένου.

Ο άγνωστος Βαρουφάκης: πως δικτυώθηκε με ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Κουμπάρος στο γάμο του Νίκου Παπανδρέου. Μάρτυρας κατηγορίας κατά του ....Πάνου Καμμένου.Ο άγνωστος Βαρουφάκης: πως δικτυώθηκε με ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Κουμπάρος στο γάμο του Νίκου Παπανδρέου. Μάρτυρας κατηγορίας κατά του ....Πάνου Καμμένου.

Πέρυσι κατέθεσε ως μάρτυς κατηγορίας κατά του Πάνου Καμμένου, σε μήνυση την οποία είχε υποβάλλει, ο φίλος του Βαρουφάκη Αντρίκος Παπανδρέου για ύποπτες δωροδοκίες και συναλλαγές με τα τραπεζικά CDS.
Γιάννη μου το μαντήλι σου... το έχεις λερωμένο...
ΑΛΟΙΜΟΝΟ!
Πόπη Σουφλή
Μετά τους πρώτους εξωραϊσμούς και την πολύχρονη γενικολογία για τον καθηγητή των Οικονομικών ως δήθεν ανεξάρτητο πολιτικά και πάντα αδέσμευτο, έρχονται οι αποκαλύψεις και τα νέα δεδομένα. 
Έτσι, τις τελευταίες ημέρες στο πολιτικό βιογραφικό του 54χρονου κ. Βαρουφάκη προστέθηκαν τα εξής αποκαλυπτικά στοιχεία.

-Ο γεννημένος το 1961 Γιάννης Βαρουφάκης, από μεσαία οικογένεια, οργανώθηκε ως μαθητής Λυκείου στη μαθητική του ΠΑΣΟΚ, την οργάνωση ΠΑΜΚ.
 Με καθηγητή του τον πρώην υπουργό Θανάση Τσούρα και συντρόφους του τον μετέπειτα εκδότη Πέτρο Κωστόπουλο και τον δολοφόνο της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, τότε φοιτητή...

-Με βάση την οικονομία, ο Βουρουφάκης ανέπτυξε σχέσεις με τον Αντρίκο Παπανδρέου και με τα άλλα αδέλφια.
Υπήρξε μάρτυρας-κουμπάρος στον πολιτικό γάμο του Νίκου Παπανδρέου και έγινε μέλος της ομάδας οικονομολόγων γύρω από τον Γιώργο Παπανδρέου, όταν έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2003.
-Όμως, επειδή παραγκωνίσθηκε από τους στενούς οικονομικούς συνεργάτες του Γιώργου, όπως η Λούκα Κατσέλη, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Φίλοι. Σαχινίδης (με εξαίρεση τον Αλέκο Παπαδόπουλο) απομακρύνθηκε.
Ασχολήθηκε με τα προσωπικά του, (πρώτος γάμος).
Τα επιστημονικά οικονομικά αλλά και τα νέα του προσωπικά θέματα (διαζύγιο και δεύτερος γάμος) που τον οδήγησαν στο χώρο της " Νέας Δημοκρατίας".
Συνδέθηκε με την πλούσια οικογένεια των άλλοτε μετόχων της Πειραϊκής Πατραϊκής και συγκεκριμένα με την φωτογράφο Δανάη Στράτου μητέρα δύο παιδιών από το δικό της γάμο.
 Είναι κόρη του Φαίδωνα Στράτου, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του Ιάσονα διατέλεσαν ηγετικά στελέχη του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ και στενά συνδεδεμένοι με επιχειρηματικούς κύκλους.
Ο πεθερός του Φαίδων Στράτος διετέλεσε επικεφαλής του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Επιμόρφωσης (ΚΠΕΕ), μηχανισμού παραγωγής ιδεολογία και διοργάνωσης συνεδρίων στον χώρο της ΝΔ.
Ο γάμος αυτός φέρεται να έδωσε οικονομική άνεση αλλά και επίλεκτες προσβάσεις ως σύμβουλος σε μεγάλες βιομηχανίες και επιχειρήσεις.
-Παρά το γεγονός ότι με το Μνημόνιο διαμόρφωσε προφίλ αιρετικού και απαισιόδοξου για το μέλλον αλλά και " αντιευρωπαϊστή " αριστερού διατήρησε τις παλαιές σχέσεις του, παράλληλα με εκείνες του ΣΥΡΙΖΑ.
 Έτσι, πέρυσι κατέθεσε ως μάρτυς κατηγορίας κατά του Πάνου Καμμένου, σε μήνυση την οποία είχε υποβάλλει, ο φίλος του Βαρουφάκη Αντρίκος Παπανδρέου για ύποπτες δωροδοκίες και συναλλαγές με τα τραπεζικά CDS.
Την προεκλογική περίοδο ο Παν. Καμμένος, που καταδικάστηκε ένα μέρει σε αυτή τη δίκη, δήλωνε ότι θα επιδιώξει δικαστική έρευνα της υπόθεσης σε βάρος του Γιώργου Παπανδρέου και των αδελφών του.
Πηγή
Πόσο γλυκιά είναι αυτή η ρημάδα η καρέκλα ρε πρόεδρε Πάνο Καμμένο???
 Κι εσύ ρε Έλληνα πως διάολο πας και τους ψηφίζεις όλους αυτούς ???
Πως να κάνει εξεταστικές όταν θα πρέπει να δικαστούν και δικά του πλέον στελέχη όπως π.χ. ο Κουρουπλής και η Κατσέλη που ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο και μετά "μετανόησαν" ???


Απλές ερωτήσεις, που ευτυχώς υπάρχουν ακόμα νοήμονες ΕΛΛΗΝΕΣ που τις κάνουν!

Πόπη Σουφλή
Πόσο γλυκιά είναι αυτή η ρημάδα η καρέκλα ρε πρόεδρε Πάνο Καμμένο???
Πως δέχεσαι για μια καρέκλα να λαμβάνεις μέρος σε μια συγκυβέρνηση στην οποία σε νευραλγικές θέσεις κλειδιά έχουν τοποθετηθεί άτομα ύποπτα και με βρώμικο παρελθόν ???
Πως δέχεσαι να είναι υπουργός οικονομικών ο Βαρουφάκης ο οποίος είναι παιδί του George Soros, ήταν σύμβουλος του ολετήρα ΓΑΠ, ήταν συνεργάτης του Παπαντωνίου (περιβάλλοντος Σημίτη) και κουμπάρος του Νίκου Παπανδρέου που τους κατηγορούσες και είχες μαζί τους δικαστικές διαμάχες για τα CDS ???
Πως εξηγείς τη συνάντηση του εταίρου σου Τσίπρα με την Γιάννα Αγγελοπούλου λίγε ημέρες πριν από τις εκλογές ???
Πως εξηγείς τη σπουδή του Βαρουφάκη μετεκλογικά και πριν καν ανακοινωθεί η συγκρότηση της νέας σας συγκυβέρνησης και πριν καν οριστεί επισήμως υπουργός οικονομικών, έσπευσε να
κάνει δηλώσεις στα κανάλια σχετικά με την διαπραγμάτευση που θα κάνει η χώρα μας με τους διεθνείς τοκογλύφους ???
Μήπως ο Τσίπρας στη συνάντηση με την Γιάννα είχαν κανονίσει να αναλάβει ο Βαρουφάκης το υπουργείο οικομικών ??? Μήπως ο Βαρουφάκης έσπευσε να κάνει τις δηλώσεις για να δούν οι "εταίροι" μας και οι διεθνείς τοκογλύφοι ότι όλα είναι οκ και ότι βρίσκεται στη θέση του ???
Πως δέχεσαι να είναι στο υπουργείο ανάπτυξης ο Γιώργος Σταθάκης ο οποίος είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για διαφθορά και κατασπατάληση δημοσίου και ευρωπαϊκού πλούτου ??? Ας όψεται η βουλευτική ασυλία που δεν τον έστειλαν στο ειδικό δικαστήριο. Γιατί είναι ένοχος. Αν ήταν αθώος θα ζητούσε ο ίδιος να αρθεί η ασυλία του και όταν δικαιωνόταν θα το έπαιζε και "θύμα", ξέρουν οι κομμουνιστές, σε κάτι τέτοια είναι μανούλες. Αλλά για να παρακαλάει και να τρέμει για να μην αρθεί η ασυλία του, έχει τη φωλιά του χεσμένη.
Πως δέχεσαι για πρόεδρο στην εθνική τράπεζα το άλλο παιδί του George Soros την Λούκα Κατσέλη πρώην πασόκα και νύν συριζαία η οποία είχε ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο ??? Στη διοίκηση του ΤΧΣ τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη που ήταν κατηγορούμενος στο σκάνδαλο Κοσκωτά (πασοκ) πρώην αντιπρόεδρος στην τράπεζα Πειραιώς του Σάλα ???
Πόσο γλυκιά είναι αυτή η ρημάδα η καρέκλα ρε πρόεδρε Πάνο Καμμένο που σπεύσατε να "υπογράψετε" και Σύμφωνο ελεύθερης κοινοβουλευτικής συμβίωσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για να αποποιηθείς των προεκλογικών σου δηλώσεων σχετικά με τις κόκκινες γραμμές που είχες θέσει ???
Τελικά όταν θα υπερβεί ο Σύριζα (γιατί θα τις υπερβεί) τις κόκκινες γραμμές που έχεις θέσει, θα αποσύρεις την στήριξή σου στη συγκυβέρνηση ή θα συνεχίσεις να κάθεσαι στην καρέκλα σου ???
Κι εσύ ρε Έλληνα πως διάολο πας και τους ψηφίζεις όλους αυτούς ???
Περιμένεις να διαπραγματευτεί στα σοβαρά ο Σύριζα με τους διεθνείς τοκογλύφους με μπροστάρη τον Μπαρουφάκη όταν είπε ότι η Ελλάδα παραιτείται από το δικαίωμα της διαγραφής μέρους του χρέους της ???
Δηλαδή νομιμοποιούν το χρέος και μας λένε ότι είναι βιώσιμο και ότι δεν είναι επαχθές και επονίδειστο και ότι πρέπει να το αποπληρώσουμε.
Περιμένεις να σε σώσει ο Σύριζα που έχει μαζέψει το μισό Πασόκ ???
Περιμένεις να κάνει ο Σύριζα εξεταστικές επιτροπές για τα μνημόνια και να δικάσει τους υπεύθυνους για αυτό το χάλι που μας κατάντησαν ???
Πως να κάνει εξεταστικές όταν θα πρέπει να δικαστούν και δικά του πλέον στελέχη όπως π.χ. ο Κουρουπλής και η Κατσέλη που ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο και μετά "μετανόησαν" ???
Θα πάνε πολλοί στο τέλος στη φυλακή και με συνοπτικές διαδικασίες.
Οι κλέφτες, οι ψεύτες και οι προδότες δεν έχουν χρώμα.
  Ο/Η Takis Theofilopoulos άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ο άγνωστος Βαρουφάκης: πως δικτυώθηκε με ΠΑΣΟΚ ΝΔ ...":
http://attikanea.blogspot.gr/2015/02/blog-post_378.html
http://attikanea.blogspot.gr/2015/02/blog-post_346.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.