Σελίδες

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Frankfurter Allgemeine:50.000 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ Α.ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ




από την κηδεία 8χρονου που σκοτώθηκε στο χωριό Uglegorsk στις 3 Φλεβάρη στην περιοχή του Ντονμπάς
Ο επίσημος απολογισμός για τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία δεν είναι πιστευτός επιβεβαιώνει μια πηγή από το εσωτερικό των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών. Ο πόλεμος στην ΝΑ Ουκρανία έχει επιφέρει τον θάνατο 50.000 ατόμων σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ίδιων υπηρεσιών αναφέρει σε άρθρο της η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.

dimpenews H κηδεία 8χρονου στο χωριό Uglegorsk

νεκροτομείο στο Ντόνετσκ
“Οι μυστικές γερμανικές υπηρεσίες υπολογίζουν σε 50.000 τον αριθμό των θυμάτων στρατιωτών και πολιτών ουκρανών. Αυτός ο αριθμός είναι 10 φορές μεγαλύτερος από τις επίσημες εκτιμήσεις που δεν είναι πιστευτές ” γράφει η εφημερίδα επικαλούμενη πηγή στο εσωτερικό των μυστικών γερμανικών υπηρεσιών.
Στην παρέμβασή του στο Σάββατο στο πλαίσιο της 51ης διάσκεψης στο Μόναχο για την ασφάλεια ο Piotr Porochenko δήλωσε ότι 1.200 στρατιώτες και 5.400 πολίες σκοτώθηκαν στην διαμάχη που συνεχίζεται στο Donbass.
νεκροτομείο στο Ντόνετσκ
Σύμφωνα με τα δεδομένα του Υψηλού Επιτρόπου των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα οι συγκρούσεις μεταξύ των ουκρανικών δυνάμεων και μαχητών της πολιτοφυλακής που αγωνίζονται για την ανεξαρτησία στην ΝΑ Ουκρανία προκάλεσαν το θάνατο 5.358 ανθρώπων και τον τραυματισμό 12.235 άλλων ενώ περίπου μισό εκατομύριο ουκρανοί εκτοπίστηκαν από τις εστίες τους. Συνολικά 5 εκατομύρια άνθρωποι επλήγησαν από τον πόλεμο. (Sputniknews 8.2.15)
Ενδεικτικό της σφοδρότητας των συγκρούσεων και των απωλειών σε επίπεδο άμαχου πληθυσμού είναι οι εκτιμήσεις που προέρχονται από πηγές της πολιτοφυλακής.Μόνο καά τον μήνα Ιανουάριο το νεκροτομείο Kalininsky στο Ντόνετσκ δέχθηκε 339 νεκρούς.Το 70% αυτών ήταν άμαχοι.Η αναλογία ανδρών-γυναικών ήταν  4:1.Το 10% αυτών ήταν παιδιά. Η συντριπτική πλειοψηφία φέρουν θανατηφόρα τραύματα από θραύσματα οβίδων.
ΥΓ.ο αριθμός των θυμάτων όταν αναφέρεται σε πολίτες έχει να κάνει με τους αμάχους του Ντονμπάς και όταν κάνει λόγο για στρατιώτες αφορά ουκρανούς στρατιώτες και άνδρες της πολιτοφυλακής.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.