Σελίδες

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

GOD DAMN USA


mccain-al-qaeda-990x260-home

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι μισθοφόροι του FSA και της al-Nusra , η βιτρίνα των ”μετριοπαθών τρομοκρατών” κατά την κυβέρνηση Οbama που τους χρηματοδότησε και εξόπλισε πρόσφατα , επιτέθηκαν σε κατοικημένες περιοχές της Δαμασκού με βροχή ρουκετών.

Μέσα από ένα εκτενές δίκτυο υπόγειων στοών που ο αραβικός συριακός στρατός καθημερινά ανακαλύπτει, τρομοκράτες μισθοφόροι βγαίνουν από  τις κρυψώνες τους στην ύπαιθρο της Δαμασκού και από εκεί μέσα από τις υπόγειες σήραγγες χτυπάνε και διαφεύγουν πάλι υπογείως.
Στις περισσότερες περιπτώσεις συλλαμβάνονται και εξουδετερώνονται, αλλά το  το ποτάμι των δολαρίων που δίνονται από τις συμμαχικές τους ΗΠΑ, προσελκύει όλο και περισσότερους ασυνείδητους εγκληματίες, που σκοτώνουν  άμαχο πληθυσμό με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία του κλίματος της τρομοκρατίας .
Η Συρία αντιστέκεται, παλεύει και κερδίζει αυτή την άθλια μορφή τρομοκρατίας, αλλά όσο η Δύση (ΗΠΑ και  ΝΑΤΟ), καθώς και οι τοπικές εξουσίες (Κόλπου και  Τουρκίας) θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούν και να εξοπλίζουν αφειδώς το τρομοκρατικό δίκτυο των μισθοφορικών ομάδων, αυτό το μακελειό δυστυχώς θα συνεχίζεται.
Χωρίς καμία πιθανότητα να κερδίσει και να επικρατήσει η τρομοκρατία στη Συρία, θα συνεχίζει να καταστρέφει, να δημιουργεί απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, και να μεταμορφώνει σε κόλαση την καθημερινή ζωή κάθε Σύριου πολίτη.
(syriafreepress)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.