Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΟΛΗ H ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ


CaKIIUU

Η αμερικανική εφημερίδα USA TODAY δημοσίευσε πρώτη στις 5 Φεβρουαρίου τις εκθέσεις του Πενταγώνου σχετικά με την υγεία του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.
Το Ερευνητικό Κέντρο Ανάλυσης του Πενταγώνου (εσωτερικό think tank, Office of Net Assessment) που ασχολείται με την ανάπτυξη της μακροπρόθεσμης στρατιωτικής στρατηγικής είχε εκπονήσει έκθεση-μελέτη το 2008 και το 2011 σύμφωνα με την οποία ο Ρώσος Πρόεδρος φέρεται να πάσχει από το σύνδρομο Asperger , μια αυτιστική διαταραχή που επηρεάζει όλες τις αποφάσεις του”.

Οι σχετικές Εκθέσεις παραλήφθηκαν και δημοσιεύθηκαν από την εφημερίδα μετά από αίτηση, σύμφωνα με το Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης που προβλέπει την αποκάλυψη και αποχαρακτηρισμό  εγγράφων.
Η Brenda Connors συγγραφέας της μελέτης και καθηγήτριας της Πολεμικής Ακαδημίας  των ΗΠΑ (Ναυτική Σχολή) επικαλείται ότι η εργασία αυτή ήταν μια πραγματική πρόκληση που τελικά έτυχε επιδοκιμασίας από τους κορυφαίους νευροεπιστήμονες στο σύνδρομο Asperger.
“Κατά τη διάρκεια μιας κρίσης, για να σταθεροποιήσει τον εαυτό του και τις προσλαμβάνουσές του περί οποιασδήποτε εξέλιξης, διατηρεί  έναν ακραίο αυτοέλεγχο”, έγραψε η Connors. Και καταλήγει ότι ”ο Ρώσος Πρόεδρος πάσχει από κάποιες νευρολογικές ανωμαλίες.”
Διεξάγοντας τα συμπεράσματά τους μελετώντας τις κινήσεις και εκφράσεις του Πούτιν σε επιμέρους βίντεο , οι ερευνητές του Πενταγώνου υποστήριξαν ότι ο κάθε άνθρωπος έχει μια  ”γλώσσα του σώματος” τόσο μοναδική όσο και ο γενετικός του κώδικας DNA.
Το ιατρικό πόρισμα της έκθεσης του 2008  γίνεται και από τον dr Stephen Porges, καθηγητή ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, σύμφωνα με τον οποίον, ο Πούτιν φέρεται να ”πάσχει από μια μορφή αυτισμού.”
Ο Pordzhes εξήγησε ότι κατέληξαν σε διάφορα συμπεράσματα, τα οποία παρουσιάζονται με τη μορφή συστάσεων για εκείνους που θα διαπραγματευτούν  με τον Ρώσο Πρόεδρο. Για παράδειγμα αναφέρει, ότι η συμπεριφορά και οι εκφράσεις Πούτιν όταν βρίσκεται εν μέσω πλήθους ατόμων, είναι αμυντική.(tvrain.ru)
”Αν χρειάζεται  να διαπραγματευτεί κάποιος μαζί του, δεν πρέπει να τον συναντήσει κατά τη διάρκεια της μεγάλης επίσημης εκδήλωσης, αλλά μάλλον να δημιουργήσει τις συνθήκες για μια συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο σε κάποιο ήσυχο μέρος”.Vladimir Putin
Η μελέτη του Πενταγώνου  υποστηρίζει ότι φυσιολογική  νευρολογική ανάπτυξη του Βλανιμίρ Πούτιν διαταράχθηκε κατά την παιδική ηλικία δίνοντάς του την αίσθηση της αστάθειας  και της δυσανεξίας στις κοινωνικές σχέσεις αλληλεπίδρασης.
Επισημαίνουν βέβαια ότι η ιατρική τους διάγνωση  για τον Πούτιν δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί οριστικά χωρίς μαγνητική τομογραφία. Ωστόσο επιμένουν στη θεωρία τους ότι οι εκφράσεις του είναι δείκτες αυτής της μορφής του αυτισμού.
Ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους είχε πεί ότι μια φορά κοίταξε τον ομόλογό του στα μάτια και ήταν σαν να έβλεπε  “την ψυχή του.” Το Πεντάγωνο  ισχυρίσθηκε ότι αφορμή της μελέτης του  ήταν το έντονο βλέμμα του Πούτιν που αντανακλούσε μια νευρολογική ανωμαλία και μια διαφοροποιημένη κοινωνική συμπεριφορά.
Η εκπρόσωπος του Πενταγώνου δικαιολογήθηκε ότι ούτε ο Υπουργός Άμυνας Chuck Hagel, ούτε ο προκάτοχός του είχαν λάβει γνώση της έκθεσης. Δεν είναι γνωστό εάν η έκθεση έχει επηρεάσει άλλους αξιωματούχους του Υπουργείου Άμυνας ή τον Λευκό Οίκο, αναφέρει η USA Today.Capture
dimpenews.com

1 σχόλιο:

  1. Ο βρομικος πολεμος ο ψυχολογικος,η. μαφια τα κανει αυτα.Αλλα ας δεχτουμε.Ομως οτι ειναι ετσι Νταβατζηδες.Μηως πρεπει να ειστε ποιο προσεκτικοι μρ τον μεγσλο ηγετη.δεν σας λεει τιποτα.το γεγονος οτι υπαρχει σφοδρη πιθανοτητα.νσ κανει χρηση πηρυνικων.με τηςμακακιεςπου κανετε.τοσο βαρεμενοι ειστε.η εχεται κατι στο διεστραμενο μυαλο σας;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.