Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Προκόπης Παυλόπουλος…με μέσο, ανα κάτοικο, IQ 92 είναι δύσκολο να καταλάβετε τι συνέβη..αλλά θα προσπαθήσουμε



Ξεκινάμε με μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
stoa
Ο ανηψιός του Παττακού, επιλέγει τον κυρ Προκόπη….έχουμε εξαρχής τονίσει το ποιες είναι οι προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ…πρώτη του δουλειά είναι να θέσει τα θεμέλια μιας εθνικής σε βάθος χρόνου, γενοκτονίας.
Αυτό θα επιτευχθεί με την παροχή διευκολύνσεων μόνιμης κατοικίας σε ξένους εποίκους, φτηνό κρέας για αυτούς και τους καπιταλιστές φίλους τους,  απο την Αφρική και την Ασία.
Η γενοκτονία των ελλήνων, επιβάλλεται ως θρησκευτικό καθήκον για τους ακατανόμαστους , προκειμένου να επαναλάβουν επιστημονικότερα και οριστικά, αυτό που έκαναν στην Κυρηναική. (κλικ ΕΔΩ)
Φυσικά δεν ομιλούμε για το σύνολο, αλλά για το κρυφό πνευματικό τους ιερατείο.
Τα οικονομικά ήταν απλά μια αφορμή να πάρουν την εξουσία την οποία θα χρησιμοποιήσουν όπως μας έδειξε ότι θα την χρησιμοποιήσουν η Τασία και ο Πανούσης.
Δείτε το βίντεο απο την Αμυγδαλεζα με τα στίφη των πακιστανών που ο Πανούσης θα αμολύσει ελεύθερα στην χώρα μας

Δείτε και την Τασία…(εδώ σηκώνουμε ψηλά τα χέρια)


 Ας θυμηθούμε τι έκανε ο Παυλόπουλος, αλλά κυρίως ας θυμηθούμε με ποιους στέκεται δίπλα…
Ο Προκόπης είναι αυτός που δημόσια έστειλε το μήνυμα στους επικυρίαρχους ότι θα βοηθήσει τον εποικισμό της χώρας…. Οι απόψεις που διατυπώνει στο βίντεο που θα δείτε, βρίσκονται αριστερότερα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Να υπενθυμήσουμε ότι ο Προκόπης είναι ο ίδιος που παρέδωσε την χώρα στα χέρια των αριστερών συμμοριών το 2008, δένοντας κυριολεκτικά την Αστυνομία.
Να θυμήσουμε επίσης ότι ο Προκόπης ίσταται παραπλέυρως του κ. Αλεβιζάτου…φίλοι και επιστημονικοί ή ακόμα και επαγγελματικοί συνεργάτες
15623875_12884757_1373389229005.limghandler
Αλιβιζάτος
Ποιός είναι ο κ. Αλεβιζάτος;;;; κλικ ΕΔΩ
Είμαστε σίγουροι πως ήδη ακούτε στα δελτία ειδήσεων ότι τον κύριο αυτό, τον προτείνουν αντί του Προκόπη…οι ποταμίσιοι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Αλιβιζάτος είναι αυτός που επεξεργάστηκε τον γνωστό λαθρονόμο Ραγκούση, τον οποίο και η ΝΔ υπερψήφισε και δια του οποίου χορηγείτο σε κάθε αλλοδαπό δικαίωμα ψήφου στην χώρα μας.
Ο άθλιος αυτός νόμος κατέπεσε στο συμβούλιο της επικρατείας, και τον υπερασπίστηκε …ο κ. Αλιβιζάτος. Στον σύνδεσμο που ακολυθεί θα δείτε μερικά στοιχεία απο την σελίδα του γραφείου του κ. Αλεβιζάτου, όπου και θα δείτε ότι ο κ. Παυλόπουλος ήταν συνεργάτης του, αλλά θα διαπιστώσετε ότι όλοι αυτοί οι κύριοι, σπρώχναν με το πρόσχημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την διαδικασία εποικισμού της Ελλάδος και συνεπακολούθως γενοκτονίας των ιθαγενών με τον νόμο Ραγκούση. κλικ ΕΔΩ
Ακολουθεί ένας σύνδεσμος του γραφείου με κάποιες απο τις τελευταίες υποθέσεις που ανέλαβε μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το θέμα των …σχολικών παρελάσεων και τα δικαιώματα των αντιρρησιών συνείδησης, κλικ ΕΔΩ.
Στον επόμενο σύνδεσμο θα διαπιστώσετε ότι ένα απο τα λινκ στα οποία το δικηγορικό γραφείο μας ανακατευθύνει, αφορά την Ενωση για τα δικαιώματα του Ανθρώπου…(κυρίως του πακιστανού ανθρώπου εκτός Πακιστάν), η οποία και είναι η Ένωση που εκπροσωπούσε την κίνηση απόδοσης ιθαγενειών και στην οποία ο κ. Αλεβιζάτος διετέλεσε αντιπρόεδρος, ενώ  αντιπρόεδρος πρόεδρος για την Ελλάδα ήταν και ο κ. Δημήτρης Χριστόπουλος….ο γνωστός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ με τις περίεργες θέσεις για την Θράκη.
download (1)
images (2)
Αλιβιζάτος, Χριστόπουλος, Αλαβάνος…είπατε τίποτα;
Μήπως να δούμε και την σύζυγο του κ Χριστόπουλου;;;
c2d4b8bc96e3a824049a62c04b2ccbb3_L
Χρόνια στην ΕΡΤ ….
Μαριλένα Κατσίμη
Μήπως να δούμε και τον συνεργάτη της;;;
katsimi_arvanitis_539_355
Μιλάμε για επιστήμονες και ανθρώπους του πνεύματος….πάντα στα καλύτερα και στα εύκολα…πάνω απο όλα ανθρωπιστές και αγωνιστές. Ο εικονιζόμενος είναι διευθυντής ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ
Άντε δείτε και ένα βίντεο για να καταλάβετε για τι απόψεις ομιλούμε και διαβάστε για να θαυμάσετε απο ποιον κήπο έρχονται όλοι αυτοί που καταλαμβάνουν θέσεις στο Δημόσιο, υψηλά αμοιβόμενες που συνεπώς μας καταχρέωσαν κιόλας…κλικ ΕΔΩ …με υπομονή.
Δείτε και αυτό…για να καταλάβετε τι είδους αγώνα κάνουν οι άνθρωποι…

ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ ….στά τα διαλείματα του αγώνος

Πάμε στο θέμα μας….που είναι να δούμε ποιοι είναι οι φίλοι του Προκόπη…φίλου και ομοιδεάτη του Αλιβιζάτου, φίλου του κ. Χριστόπουλου, συζύγου της ως άνω κυρίας με τις ενδιαφέρουσες απόψεις….
Όπως γίνεται κατανοητό δεν υπάρχει καμμία διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – Παυλόπουλου….μια παρέα είναι με κοινό στόχο και κοινή πρακτική….
Η ΝΔ θα μου πείτε, τι ρόλο παίζει;;;;
Μα φυσικά του…κακού μπάτσου ο οποίος σε σπρώχνει στον καλό μπάτσο…
Μην ξεχνάτε ότι έχουν και οι δύο τον ίδιο στόχο ως μπάτσοι…. Να σε βάλουν φυλακή.
Το θέμα δεν τελειώνει εδώ…θα συνεχιστεί με την αναφορά μας στο θέατρο της διαπραγμάτευσης, που ουσιαστικά οδηγεί σε σοβιετοποίηση της χώρας αλά Ρόζα….
Δυστυχώς όμως το 92IQ των κατοίκων του Ελλαδιστάν, μας απαγορεύει να εξαντλήσουμε το θέμα σε μια ανάρτηση….θα υπάρξει συνέχεια….
Συμπεράσματα
1. Πάκης και ΣΥΡΙΖΑ εξ αρχής είναι μαζί
2. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τα οικονομικά αλλά η γενοκτονία με τον εποικισμό της χώρας απο αλλοδαπούς
3. Ο κ Αλιβιζάτος που σχετίζεται ενεργά με τους λαθρονόμους ως νομικός, είναι συνεργάτης του Πάκη και επίσης της Ένωσης στην οποία προίστατο ο κ. Χριστόπουλος, σύζυγος της πρωταγωνίστριας των ΒΙΝΤΕΟ.
4. Ποτέ μα ποτέ απο τα σπίτια όλων των προηγούμενων δεν έλειψε το χρήμα και η άνεση… Πάντα υπήρχε μια θέση και μια αμοιβή απο το Δημόσιο που πήγαινε στην τσέπη τους….παχυλή, που φυσικά ήταν απο τον δανεισμό, που τώρα χρυσοπληρώνουμε.
5. Αν η φωτογραφία με την οποία ξεκινήσαμε είναι αληθινή….βγάλτε τα συμπερασματά σας
6. Επειδή πάλι τα οικονομικά προβάλουν, να υπενθυμήσουμε ότι ο Προκόπης υπερψήφισε και τα μνημόνια…
Αρχίστε να σκέφτεστε…η συνωμοσία χτύπησε την πόρτα σας…. κανείς δεν θα βγάλει τα κάστανα απο την φωτιά για σας….
paraxeno.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.