Σελίδες

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΧΑΙΡΕ ΘΡΑΣΟΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΝ! O ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ…


μαν

Γραφει η Σοφία
Τα Μεϊντανόπουλα του περασμένου Φεβρουαρίου εκπαιδεύονταν από το 2006 σε βασεις το Νάτο στην Εσθονία για να επαναστατήσουν αυθορμήτως εναντίον του κακού Γιανούκοβιτς.



Γράφει η Σοφια
να2
να3



































Εν τω μεταξύ, οι Ουκρανοί στρατιώτες που σκοτώνονται ή ακόμα κι αυτοί που απλώς τραυματίζονται, αφού δεν είναι χρήσιμοι στον πόλεμο που προκάλεσαν οι πράκτορες της Νούλαντ και του Μπάιντεν (που καλεί τον Πούτιν να φύγει από την Ουκρανία) χρησιμοποιούνται ως προμηυθευτές οργάνων για το εμπόριο των αμερικανόδουλων του Κιέβου.
Η φωτογραφία δώθηκε από γιατρό της Μαριούπολης, ο οποίος εξηγεί ότι οι νεκροί ή τραυματίες Ουκρανοί στρατιώτες χρησιμοποιούνται για εμπόριο οργάνων, ενώ αναφέρεται ότι υπάρχουν και κινητές μονάδες αποτέφρωσης, ώστε να καίνε τις «χρησιμοποιημένες» σωρούς, αφού τους έχουν αφαιρέσει τα όργανα. Οι μητέρες, οι σύζυγοι τα παιδιά των πεσόντων Ουκρανών στρατιωτών πιθανόν δεν θα μάθουν ποτέ τι πραγματικά συνέβη στους ανθρώπους τους.
να4
Φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα που ο πράκτορας των ΗΠΑ Ποροσένκο ετοιμάζεται να θερίσει και την νέα γενιά καλώντας στα όπλα και τα 16χρονα για να υπηρετήσουν …την επικερδή μπίζνα εμπορείας οργάνων της αμερικανοναζιστικής συμμορίας!
Αλοίμονο στις μητέρες τους….
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.