Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

O ΠΟΥΤΙΝ ΔΗΛΩΣΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ/ΒΙΝΤΕΟ

99df25749cb205



»Ακόμη και η προμήθεια όπλων από τις ΗΠΑ δεν θα βοηθήσει προς την κατεύθυνση της ουκρανικής στρατιωτικής νίκης επί της Δημοκρατίας του Ντονέτσκ , καθώς οι άνδρες της πολιτοφυλακής  παλεύουν για τις οικογένειές τους, ενώ οι στρατιώτες των Ουκρανών  στερούνται κινήτρων.»
Αυτό δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντησή του με τον Ούγγρο Πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπάν στη Βουδαπέστη,  ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Σύμφωνα με τον ίδιο, η πλειοψηφία των στρατιωτικών της Ουκρανικής Εθνοφρουράς δεν έχει καμία επιθυμία να συμμετάσχει σε έναν αδελφοκτόνο πόλεμο στο Donbas, οπότε, όποιος και να συνδράμει την Ουκρανία το τελικό αποτελέσμα θα είναι το ίδιο, η νίκη της πολιτοφυλακής.

Ο Ρώσος ηγέτης είπε επίσης ότι σύμφωνα με τις ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες, τα αμερικανικά όπλα έχουν ήδη παραδοθεί  στην ουκρανική πλευρά.
Είμαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι όποιος και να πολεμήσει μαζί τους,  ό, τι όπλα και να παραδοθούν, ο αριθμός των θυμάτων σίγουρα θα αυξηθεί , αλλά το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με σήμερα. Αυτό  είναι αναπόφευκτο»
putin

Eμ τω μεταξύ Χάκερς μπήκαν στην ιστοσελίδα του  περιφερειακού συμβουλίου του Lviv με Πρόεδρο τον μεγιστάνα σπόνσορα των παραστρατιωτικών ταγμάτων, Κομλομσκόι, και δημοσίευσαν  απόσπασμα από το βίντεο  του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ούγγρο Πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν. Από κάτω τοποθέτησαν τα σύμβολα της πολιτοφυλακής και τη σημαία της Νέας Ρωσίας .
 «Φυσικά, ο πόλεμος  είναι πάντα κακός. Φυσικά, αυτό είναι πρόβλημα κυρίως για τους ηττημένους , ειδικά αν έχουν χάσει τα ανθρακωρυχεία…» έγραψαν οι χάκερς.  Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του περιφερειακού συμβουλίου Lviv, τώρα εμπειρογνώμονες  εργάζονται για την αποκατάσταση του ιστότοπου.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.