Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Πάλι Ερώτηση για τον Μπόμπολα το ΠΟΤΑΜΙ; Ψηφίζεις ΠΟΤΑΜΙ ρωτάει ο ΠΗΓΑΣΟΣ! #skouries #mainalo #keratea




Η πρώτη ερώτηση στη βουλή (και πάλι του selfie) αφορούσε τα σκουπίδια του Μπομπολα (Θέλει το ΠΟΤΑΜΙ να κρυφτεί κι ο Μπόμπολας να μην τ’αφήνει! #keratea #skouries)

Εχθές επανήλθε ο selfie Αμυράς αυτή την φορά για για την απόθεση απορριμμάτων στο ελατόδασος του Μαινάλου!
Στην ερώτηση του ο Βουλευτής υπογράμμισε το γεγονός ότι η περιοχή είχε από το 2012 σφραγισθεί με σχετική απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, το υπέδαφος στο σημείο της παράνομης απόθεσης είναι ασβεστολιθικό, γεγονός που απαγορεύει τη χρήση του ως τέτοιου χώρου, καθώς επιτρέπει την διήθηση υδάτων σε μεγάλο βάθος, ενώ επεσήμανε την ύπαρξη καταδικαστικών αποφάσεων εις βάρος της Ελλάδας για τη διατήρηση παράνομων χωματερών που κοστίζουν ακριβά σε ημερήσια βάση.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.