Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

TΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΣΕΜΕΣΕΝΚΟ /ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ Debaltsevo



Οι συνομιλίες στο Μινσκ δεν απέδωσαν τίποτα.Κανένα κείμενο ή συμφωνία δεν υπογράφτηκε.Έκτοτε στον θήλακα του Debaltsevo οι ώρες είναι μετρημένες για τις ουκρανικές δυνάμεις που έχουν παγιδευθεί. Δεν ήρθαν σημαντικές ενισχύσεις να τις συνδράμουν.Έχουν χάσει σε σημαντικό βαθμό τον έλεγχο της πόλης αφου αυτή για 10 ημέρες δεν έχει νερό,ηλεκτρικό,τηλεπικοινωνίες,αέριο.
Πολλοί κάτοικοί της την εγκατάλειψαν ενώ όσοι απέμειναν περιμένουν και προσεύχονται.Το πολύ μέχρι την Δευτέρα θα έχουν απελευθερωθεί εκτιμούν οι πιο αισιόδοξοι της Ν Ρωσίας.Οι δυνάμεις της ρωσογενούς πολιτοφυλακής προωθήθηκαν σημαντικά.Ο αποκλεισμένος ουκρανικός στρατός αντιμετωπίζει προβλήματα έλλειψης νερού,καυσίμων και πυρομαχικών.Πολύ βαρύς οπλισμός έπεσε στα χέρια  των νεορώσων.Σε αντίποινα οι ουκρανικές ορδές εκτόξευσαν ρουκέτες με το σύστημα πολλαπλών εκτοξεύσεων Grad στις περιοχές Kirov και Shakhanov.
Καθώς το Τάγμα Ντονμπάς των ουκρανών αποσύρθηκε από τις θέσεις του στο Krymskoe στα ΒΔ του Λουγκάνσκ δια του άξονα Lisichanck και Artemvsk  και κινήθηκε μεταξύ Debaltsevo και Uglegorsk το κομβόι του ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με απόσπασμα της 3ης μηχανοκίνητης μονάδας της μαρτυρικής Gorlovka.Oι μαχητές της τελευταίας στόχευσαν επιτυχώς το κομβόι με ΒΜ 21 Grad.O διοικητής του Τάγματος Ντονμπάς επέβαινε σε όχημα της αυτοκινητοπομπής.Ο Konstantin Grishin ο γνωστός ως Συμεών Σεμεσένκοσύμφωνα με κάποιες πηγές τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ή σκοτώθηκε. (nationspresse 1/2/15)
Στον λογαρισμό του στο fb γίνεται αποδεκτό ότι τραυματίστηκε στις μάχες και κατά την μεταφορά του για παροχή πρώτων βοηθειών το όχημά του χτυπήθηκε ή είχε ατύχημα και η κατάστασή του επιδεινώθηκε.Νοσηλεύεται.Παρουσιάζει εγκεφαλική διάσειση.
Από το πρωί πολλά μέσα όπως rusvesna zveda κ.α αναφέρονται στον τραυματισμό του ενώ δεν είναι και λίγα εκείνα που θεώρησαν ενδεχόμενο τον θάνατό του.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.