Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ 28 Μαρτίου 2015, 11:30 π.μ. ΧΑΝΘ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 (ΣΕΡΡΕΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΔΡΑΜΑ, ΠΑΓΓΑΙΟ – ΑΜΦΙΠΟΛΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΛΠ) . ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΒΑΡΙΑΣ ΧΗΜΙΚΗΣ – ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΞΟΡΥΚΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ . ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ :
• ηγήτορες της Κεντρικής Μακεδονίας • πολίτες της Θεσσαλονίκης, Σερρών, Κιλκίς, Δράμας, Παγγαίου – Αμφίπολης, Χαλκιδικής και όλης της Κεντρικής Μακεδονίας ας συναντηθούμε όλοι μαζί στην πορεία μακριά από τις όποιες πολιτικές μας τοποθετήσεις γιατί το αρσενικό, το κυάνιο, το ουράνιο, ο αμίαντος, ο υδράργυρος κλπ, δεν έχουν πολιτικό χρώμα. Παρακαλούμε τα ανεξάρτητα Μ.Μ.Ε. ας μην σχολιάσουν μόνο εκ των υστέρων μια μεγαλειώδη πορεία, αλλά να την ανακοινώσουν εγκαίρως, ώστε να ενημερωθούν όλοι. Ο «καναπές αξιοπρέπειας» ας μείνει για λίγες ώρες άδειος. ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.