Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Πακιστάν: Συλλήψεις γονέων γιατί αρνούνται να εμβολιάσουν τα παιδιά τους






Οι Πακιστανικές αρχές διεξάγουν για πρώτη φορά μαζικές συλλήψεις γονέων που αρνούνται να επιτρέπουν στα παιδιά τους να εμβολιαστούν κατά της πολιομυελίτιδας.
Στην Πεσαβάρ, στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, κρατούνται 471 άτομα και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες γιατί «θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια».

Σύμφωνα με τις αρχές της Πεσαβάρ, οι συγκεκριμένοι γονείς αρνήθηκαν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους για την πολιομυελίτιδα και θα αφεθούν ελεύθεροι μόνο στην περίπτωση που υπογράψουν ένα χαρτί ότι θα το κάνουν.
Τον εμβολιασμό απαγορεύουν οι Ταλιμπάν στην περιοχή και μάλιστα έχουν επιτεθεί σε ανθρώπους που φροντίζουν να κάνουν τα εμβόλια στα παιδιά. Ισχυρίζονται ότι η μονάδα εμβολιασμού κατά της πολιομυελίτιδας είναι ένα μέτωπο για κατασκοπεία ή δικαιολογία των δυτικών για να στειρώσουν τα παιδιά των μουσουλμάνων.
Οι αρνητές του εμβολιασμού ανέρχονται στις 14,000 και οι αρχές είναι αποφασισμένες “να μην αφήσουν ούτε ένα παιδί ανεμβολίαστο”.
Ζήτω η παγκοσμιοποίηση και ο παγκόσμιος φασισμός του ΟΗΕ και του ΠΟΥ!
nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.