Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Για τα ΦΥΛΑ


 
Από την Γενιά της Ταυτότητας*
Από όλες τις μάχες που δώσατε, η μάχη σας ενάντια στα φύλα ήταν η πιο κατακριτέα.
Αντί για την αρμονική ένωση ανδρών και γυναικών, προωθήσατε συμμαχίες ομοφυλόφιλων και τραβεστί, την ένωση του τίποτε.
Πήρατε την ανδρεία από τους άνδρες. Τους μεγαλώσατε να είναι αδύναμα λούτρινα αρκουδάκια, δίχως την δύναμη να δράσουν, χωρίς κουράγιο, χωρίς δύναμη — με λίγα λόγια την θέληση για δύναμη.

Πείσατε τις γυναίκες ότι η θηλυκότητα είναι ξεπερασμένη και κοινωνικά κατασκευασμένη. Τους είπατε ότι δεν είναι απαραίτητο να μοιάζουν όμορφες και γεμάτες υγεία, ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν οικογένειες και παιδιά και ότι μόνο οι καριέρες τους έχουν σημασία.
Και έτσι συναντήθηκαν οι θηλυπρεπείς άνδρες και οι ανδροπρεπείς γυναίκες και δεν ήξεραν τι να κάνουν.

Δεν θα επαναλάβουμε τα λάθη σας. Κουνάμε το κεφάλι μας στις βλακώδεις θεωρίες σας και θέλουμε να είμαστε αρρενωποί άνδρες και θηλυκές γυναίκες. Ίσως φαίνεται παλιομοδίτικο και ξεπερασμένο σε εσάς, αλλά μας αρέσει κατ’ αυτό τον τρόπο.
Οι γυναίκες θέλουν να κατακτηθούν. Η λαχτάρα για τον έναν που μπορεί να την κερδίσει και να την κάνει δική του, βρίσκεται βαθιά μέσα της.
Αντί για ηρωικούς ιππότες, τους στείλατε “καλούς φίλους” και αδύναμους δειλούς.
Οι άνδρες θέλουν να κερδίσουν μία γυναίκα που αξίζει την προσπάθεια και τις δοκιμασίες που πρέπει να υπομείνουν, για την οποία θα πηδήξουν μέσα από την φωτιά και για την οποία η μάχη με τον δράκο θα αξίζει.
Σήμερα, αντί για την όμορφη πριγκίπισσα, μόνο μια ξυνομούρα φεμινίστρια ή κάποια άλλη διαστροφή περιμένει τον ήρωα στο τέλος.
Έχουμε αναγνωρίσει την πραγματική φύση των φύλων και θέλουμε να ζούμε σε αρμονία με αυτήν. Θέλουμε να είμαστε πραγματικοί άντρες και πραγματικές γυναίκες.
Γιατί είμαστε η γενιά της Ταυτότητας.

* Από το πρόσφατα εκδοθέν στα ελληνικά το βιβλίο «ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ – Μια Διακήρυξη Πολέμου Κατά της Γενιάς του ‘68» του Markus Willinger, (Μετάφραση: Δημήτρης Παπαγεωργίου), εκδόσεις «Arktos», 2014. Πάρτε το και διαβάστε το!!!
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.