Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Η τραγική κατάσταση των Λευκών στη Ν. Αφρική



Του Adi (Faith and Heritage)
Έχουν περάσει σχεδόν 22 χρόνια από τότε που η αποδοχή τουενδιάμεσου συντάγματος της Νότιας Αφρικής του 1993, έβαλε το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του απαρτχάιντ. 21 χρόνια από τότε που το Επαναστατικό Μαρξιστικό Εθνικό Αφρικανικό Κογκρέσο ανέλαβε την πολιτική εξουσία στη Νότια Αφρική. Το κόμμα που έκτοτε, κυβερνά τη χώρα, με την απόλυτη πλειοψηφία σε όλα σχεδόν τα επίπεδα της κυβέρνησης.


Σχεδόν κάθε νέα πολιτική που θεσπίστηκε από την κυβέρνηση, (στο 90% των περιπτώσεων, με την υποστήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, της Δημοκρατικής Συμμαχίας) μαρτυρεί την αντι-λευκή, αντι-χριστιανική ατζέντα της. Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαετιών, μαρξιστικές κυβερνητικές πολιτικές όπως ηAffirmative Action (‘θετική δράση’ υπέρ των μαύρων σε θέσεις εργασίας, ασχέτως των ικανοτήτων τους, κατά τα πρότυπα των ΗΠΑ) ή η Οικονομική Ενίσχυση των Μαύρων, έχουν αναγκάσει χιλιάδες ικανούς Λευκούς να βρεθούν έξω από την αγορά εργασίας. Ο επίσημος αριθμός των ανέργων μεταξύ των λευκών στη Νότια Αφρική, σχεδόν ανύπαρκτος πριν από το 1994, έχει αυξηθεί σε περίπου 10% σήμερα. Σχεδόν 1 στους 5 λευκούς Νοτιοαφρικανούς τώρα ζει σε συνθήκες φτώχειας. Τους Λευκούς ιδιοκτήτες ακινήτων στοιχειώνουν μόνιμα οι συνεχείς απειλές ότι θα χάσουν τις ιδιοκτησίες τους στο όνομα της «αναδιανομής της γης» και περίπου 19 εκατομμύρια στρέμματα πρώην περιουσίας λευκών έχουν ήδη «αναδιανεμηθεί» από τη μαύρη κυβέρνησηκατά τα τελευταία 21 χρόνια.
Μόλις τα τελευταία χρόνια, οι κρατικές υπηρεσίες πιέζουν πραγματικά σκληρά για να καταδιώξουν τους χριστιανούς που υπερασπίζονται τις πεποιθήσεις τους, ακόμη και στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό περιλαμβάνει τις πεποιθήσεις σχετικά με τηνανατροφή των παιδιών ή τον ‘παραδοσιακό’ γάμο. Στη Νότια Αφρική έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό νομικά αποδεκτό το να είσαι Χριστιανός μόνο αν είσαι πρόθυμος να μην ενεργείς σαν τέτοιος. Τα Δημόσια Σχολεία της χώρας (όπου δυστυχώς, οι περισσότεροι λευκοί εξακολουθούν να στέλνουν τα παιδιά τους) διδάσκουν τη νεολαία του έθνους να κυνηγάει τις σαρκικές απολαύσεις και να μισεί τον Θεό, ενώ το κράτος προωθεί την ατζέντα του πολιτιστικού μαρξισμού στο λαό.

Πολλοί μπορεί να γνωρίζουν την γενοκτονία των Λευκών που λαμβάνει χώρα αυτή την στιγμή, όπου δεκάδες χιλιάδες Λευκοί έχουν σφαγεί κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων δεκαετιών. Η σφαγή φαίνεται ότι εξακολουθεί να μην έχει τέλος, και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, τουλάχιστον άλλοι 35 Λευκοί Νοτιοαφρικανοί έχουν ήδη σφαγεί βάναυσα από μαύρους μέσα στο 2015. Ίσως ακόμα πιο οδυνηρό είναι ότι η μεγαλύτερη οργάνωση πολιτικών δικαιωμάτων των Αφρικάνερς, καθώς και η μεγαλύτερη εκκλησία των Αφρικάνερς υποβαθμίζει τη γενοκτονία, με υπαινιγμούς ότι η σφαγή είναι απλά μια κατανοητή αντίδραση στις δεκαετίες της ιστορικής λευκής καταπίεσης που προηγήθηκαν του σημερινού στάτους κβο.
Εξ αιτίας του μεγάλου βαθμού χαμηλών ποσοστών γεννήσεων και της μετανάστευσης, ο λευκός πληθυσμός της Νότιας Αφρικής, που σήμερα ανέρχεται σε περίπου 4,5 εκατομμύρια (δηλαδή μόλις το 8,3% του συνολικού πληθυσμού της Νότιας Αφρικής), μειώνεται κατά περίπου 25 άτομα κάθε μέρα. Φαίνεται, ότι για να επιβιώσει το έθνος των Μπόερ και οι λευκοί της Νότιας Αφρικής ως λαός σε αυτό το μέρος του κόσμου, χρειάζεται μόνο κάποια υπερφυσική Θεία παρέμβαση.
Διάβασε:
Σταματήστε την γενοκτονία των Μπόερς
Οι δολοφονίες λευκών αγροτών στη Ν. Αφρική συνεχίζονται
Έξαρση ξενοφοβικής βίας στη Ν. Αφρική
Ν. ΑΦΡΙΚΗ: Με τον φόβο της γενοκτονίας ζουν οι λευκοί
Ν. ΑΦΡΙΚΗ: Η πολιτική της 'θετικής δράσης’ υπέρ των μαύρων σκοτώνει μωρά
Russia Today: Διακρίσεις κατά των λευκών στη Νότια Αφρική
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.