Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ


gkjgkjgk

Ακτιβιστές της Αϊτής διαμαρτυρήθηκαν στις 20/03/15 έξω από το Ίδρυμα Κλίντον στη Νέα Υόρκη για την »απώλεια» των δισεκατομμυρίων δολλαρίων δωρεών που προορίζονταν την ανοικοδόμηση της Αιτής μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2010. (washingtonfree bacon)
Οι ακτιβιστές διεκδικούν τα χρήματα που τους ανήκουν από την Επιτροπή της ανοικοδόμηση της Αϊτής, στην οποία ηγείται το Ίδρυμα του Μπιλ Κλίντον. Τον Ιανουάριο του 2015, το Ίδρυμα Κλίντον ήταν πάλι ο στόχος των διαδηλώσεων για την διασπάθιση πάνω από 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων και την ανάθεση συμβάσεων έργων σε εταιρείες που δεν έχουν έδρα την Αϊτή.

jkgkjghkjk
Οι ακτιβιστές κατήγγειλαν επίσης ότι η Αϊτή χρησιμοποιείται ως κάλυψη για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος των ξένων κυβερνήσεων που διοχετεύουν τις μίζες των εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων  στο Ίδρυμα Κλίντον. Πιστεύουν ότι αυτό έγινε ως αντάλλαγμα των ξένων κυβερνήσεων για την εύνοια της   Χίλαρι Κλίντον ενώ ήταν Υπουργός των ΗΠΑ.
«Λέμε στον κόσμο για τα εγκλήματα στην Αϊτή που ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον είναι υπεύθυνοι  »,
δήλωσε  ο Α. Dhoud της Επιτροπής κατά της δικτατορίας στην Αϊτή.
«Και λέμε στον αμερικανικό λαό ότι η πάνω από 32.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που Χίλαρι Κλίντον είπε ότι διαγράφηκαν περιέχουν τις αποδείξεις για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει».
Πέντε χρόνια αργότερα η πλειοψηφία των πολιτών της Αϊτής, εξακολουθεί να είναι σε άθλια κατάσταση. Το Κεντρικό Νοσοκομείο της πρωτεύουσας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, και υπάρχει μια σημαντική άνοδος της χολέρας.
Το Ίδρυμα Κλίντον δήλωσε ότι σημειώνεται πρόοδος, ιδίως στην οικονομική και τουριστική βιομηχανία της Αϊτής καθώς το μόνο που έκανε ο πρώην πρόεδρος  Bill Clinton, ήταν να εγκαινιάσει ένα υπερπολυτελείας ξενοδοχείο της αλυσίδας Marriott στην πρωτεύουσα Port-au-Prince στις 24/02/ 2015. (ticotimes)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.