Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

»Είμαστε η Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, δεν είμαστε πλέον Ουκρανία και δεν θα επιστρέψουμε ποτέ και σε καμία περίπτωση»

31805144661_3876026036548248272_n

Δήλωση του επικεφαλή της Λ.Δ. του Ντονέτσκ, Α Zakharchenko στις 17/03/15, μετά και την τραγωδία στην Κονσταντίνιεβκα:
"Ότι οι στρατιώτες βιάζουν τις γυναίκες μας - αυτό είναι ένα γεγονός, ο καθένας το ξέρει.
'Οτι πυροβολούν τους κατοίκους της περιοχής, ενώ είναι μεθυσμένοι, ακόμη και στα εδάφη υπό τον έλεγχό τους, είναι ένα γεγονός και ο καθένας το ξέρει.

Ότι  μεθυσμένοι Ουκρανοί στρατιώτες χτύπησαν μια οικογένεια και σκότωσαν ένα κορίτσι και τη μητέρα του, είναι γεγονός και ο καθένας το ξέρει.. .
Πιστέψτε με, εγώ όπως και ο κάθε άνθρωπος βλέπουμε αυτό που συμβαίνει και δεν μπορούμε πια να το ανεχθούμε.
Οι ουκρανικές αρχές κάνουν ό, τι είναι δυνατόν, για να συνεχίσουν τον πόλεμο. Στο Κίεβο αδυνατούν να καταλάβουν   ότι δεν θεωρούμε την ουκρανική εξουσία σαν  ''αρκούδα'.
Ό, τι και να συμβαίνει στο Κίεβο, ό,τι νόμους και να ψηφίσουν, οι άνθρωποι αυτοί δεν επιθυμούν να ζήσουν ειρηνικά αλλά θέλουν να συνεχίσουν τον πόλεμο. Αυτό είναι ένα γεγονός .
Ο Poroshenko δεν μπορεί να καταλάβει ένα πράγμα:
Είμαστε η Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, δεν είμαστε πλέον Ουκρανία και δεν θα την ακολουθήσουμε ποτέ και σε καμία περίπτωση. Δεν θα επιστρέψουμε ποτέ  στην Ουκρανία. "
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.