Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Ιδεοληπτικό παραλήρημα βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ κατά των Ο.Υ.Κ.

katrivanou

Την έντονη δυσαρέσκειά της από τα συνθήματα που φώναξαν οι άνδρες των ΟΥΚ κατά την διάρκεια  στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα εξέφρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, παραληρώντας, έκανε λόγο για «ευθεία πρόκληση για την δημοκρατία».
inner
Αντιδράσεις υπήρξαν και από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδημούλη που με ένα tweet που χαρακτήρισε «εθνικιστικά» τα συνθήματα των ΟΥΚ!
«Τα εθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση είναι αντίθετα με την πάγια εξωτερική πολιτική της χώρας. Η κυβέρνηση οφείλει να βάλει φρένο».
Τα συνθήματα από τα ΟΥΚ κατά την διάρκεια της παρέλασης:
«Και το όνειρο μας είναι / στην Πόλη εμείς να μπούμε / σημαία να υψώσουμε / τον ύμνο εμείς να πούμε».
Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι εκπαιδεύονται οι Ειδικές Δυνάμεις, προκειμένου να είναι ψυχικά έτοιμοι απέναντι στην κάθε απειλή; Όσο για την ιστορία, η Κωνσταντινούπολη είναι υπό κατοχή, όπως υπό κατοχή είναι η Παλαιστίνη. Ας το χωνέψουν κάποιοι…
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.