Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Τ. Χριστοδουλοπούλου: Θα νοικιάσουμε διαμερίσματα για τους παράτυπους μετανάστες


xristodoulopoulou1

Και ποιος θα πληρώνει το ενοίκιο; Θα βάλουν και φόρο μεταναστών; Κοινωνικές κατοικίες τα κτήρια που λόγω υπέρογκης φορολογίας και πανωτοκίων εγκαταλήφθηκαν ή άλλα που έχουν μείνει ξενοίκιατστα λόγως της κρίσης. Το κράτος αναλαμβάνει θέση κηδεμόνα και βάζει μέσα λαθρομετανάστες. Η γκρι κοινωνία δούλων είναι εδώ…

Σχέδιο για ενοικίαση διαμερισμάτων ανά την Ελλάδα για να φιλοξενηθούν οι παράτυποι μετανάστες ετοιμάζει η Τασία Χριστοδουλοπούλου, προκειμένου να εξοικονομηθεί χρόνος και να κάνει… «κοινωνικό καλό».
Μιλώντας στη RealNews η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ανέφερε ότι σε μια προσπάθεια να φιλοξενηθούν οι αιτούντες άσυλο στη χώρα μας, προκρίνεται η λύση της ενοικίασης άδειων ξενοδοχείων, άδειων ιδιωτικών κλινικών, μικρών μονάδων, άδειων δημοτικών κτιρίων καθώς και διαμερισμάτων που μένουν ξενοίκιαστα ανά την Ελλάδα.
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.