Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Ολυμπιονίκης ο «εγκέφαλος» της σπείρας των ληστών με το πυρωμένο σίδερο. Δώστε του Ιθαγένεια!


 Και η έκπληξη είναι μεγάλη. Οπως αναφέρει η κυριακάτικη Real News, πρόκειται για τον Αφταντίλ Ξανθόπουλο, 5ος ολυμπιονίκης στην πάλη στους Αγώνες στο Σίδνεϊ, με αρκετές ακόμα επιτυχίες σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Πανευρωπαϊκούς και Μεσογειακούς Αγώνες.

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (ΥΔΕΖΙ) συνελήφθησαν συνολικά 11 μέλη της σπείρας, 7 άνδρες και 4 γυναίκες, όλοι γεωργιανής καταγωγής. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ξανθόπουλος.
Πηγή: Αυτός είναι ο εγκέφαλος της σπείρας των ληστών με το πυρωμένο σίδερο [εικόνες] | iefimerida.gr
Αυτά είναι τα παλικάρια του Μητσοτάκη, του Καραμανλή, του Σημίτη και του Σγουρού...... για όσους θυμούνται. Είναι οι Ρωσοπόντιοι-Γεωργιανοί-  Έλληνες. Οι "αθλητές" με τα χρυσά μετάλλια...του κώλου! Ότι βλήμα υπήρχε στην Γεωργία το βάπτισαν έλληνα ομογενή για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Γιάννας του Αλέξη...
perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.