Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Κράζουν το Τουρκικό ΥΠΕΞ τα ΜΜΕ της Τουρκίας για την απόσυρση της «ΝΟΤΑΜ»!


turkish_navy___turk_deniz_kuvvetleri_by_jestemturk-d5shpkz
Ούτε τα Τουρκικά ΜΜΕ πιστεύουν την ανακοίνωση του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών περί «λανθασμένων συντεταγμένων «  της ΝΟΤΑΜ και  κράζουν την άτακτη υποχώρηση της Τουρκίας , με αποτέλεσμα την πλήρη απόσυρση της NΟΤΑΜ»

Διπλωματικό σκάνδαλο χαρακτηρίζει η εφημερίδα «Ζαμάν» την απόσυρση της ΝΟΤΑΜ από την Τουρκία για διεξαγωγή πολύμηνων στρατιωτικών ασκήσεων στο Αιγαίο με μια ανακοίνωση που έλεγε «κατά λάθος λανθασμένες συντεταγμένες».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η δήλωση αυτή σχολιάστηκε ως υποχώρηση της τουρκικής διπλωματίας και επισημαίνεται ότι επειδή θεωρείται αδύνατον το τουρκικό ΥΠΕΞ και οι στρατιωτικές αρχές να κάνουν λανθασμένους υπολογισμούς σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, στα παρασκήνια λέγεται ότι η Άγκυρα επέλεξε αυτό τον τρόπο για να εξηγήσει την υποχώρηση που έκανε σε αυτό το θέμα.
Ιστορικό σκάνδαλο χαρακτηρίζει και η εφημερίδα “Τζουμχουριέτ” την ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών και αναφέρεται σε δηλώσεις του βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) ο οποίος αναφέρει πως η Τουρκία ομολόγησε ότι έγινε ένα λάθος και οδήγησε σε ένα σκάνδαλο που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. -
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.