Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Εξακολουθεί να μαζεύει στρατό στα σύνορα της Ρωσίας το ΝΑΤΟ


στραμ

Όταν θα αντιδράσουν οι Ρώσοι θα κατηγορηθούν ότι αυτοί προκαλούν την σύρραξη. Θυμηθείτε το!
Ασκήσεις των παγκοσμιοποιητικών δυνάμεων Η.Π.Α. και συμμάχων διεξάγονται αυτήν την περίοδο σε χώρες της ανατολικής Ευρώπης. Η άσκηση Dragoon Ride στην περιοχή της Πολωνίας, Λιθουανίας και Εσθονίας όπου οι ΗΠΑ έκαναν και επίδειξη στρατηγικής μεταφοράς δυνάμεων όταν το 2ο Σύνταγμα Ιππικού εκτέλεσε πορεία 1.100 μιλίων.

Ο στρατηγός των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη ανέφερε ότι αυτές οι ασκήσεις έχουν στόχο να προστατέψουν τις χώρες από την «Αρκούδα», ενώ στόχος είναι η ίδια η Ρωσία, όπως πολλάκις σας έχουμε αναφέρει.
Αν και τα τεθωρακισμένα Stryker θα μπορούσαν να μεταφερθούν μέσω τρένων όμως τελικά αποφασίστηκε από το πεντάγωνο να κάνουν την διαδρομή οδικώς από την Γερμανία στις βαλτικές χώρες.
Ήδη η άσκηση Operation Resolve διεξάγεται στις 3 βαλτικές χώρες και την Πολωνία ενώ σύντομα θα ενταχθούν στις ασκήσεις και οι Ρουμανία και Βουλγαρία.
Στα ίδια πλαίσια οι ΗΠΑ και σε μια κίνηση πρόκλησης απέναντι στις πυραυλικές ικανότητες της Ρωσίας με συστήματα ISKANDER από το Καλίνιγκραντ ανέπτυξαν συστήματα Patriot στην περιοχή της Βαρσοβίας.
Με αυτές τις δυνάμεις θέλουν να δείξουν επί ίσοις όροις ότι μπορούν να αντιδράσουν στις ρωσικές ασκήσεις που εκτελούν αυτή τι στιγμή περίπου 80.000 άνδρες με 10.000 οχήματα, 65 πολεμικά σκάφη, 15 υποβρύχια και πάνω από 200 μαχητικά και ελικόπτερα.
Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν προλάβουν την ορμή των Ρώσων, οι οποίοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για αντίδραση στις προκλητικές κινήσεις τιυ ΝΑΤΟ, προκειμένου να ελεγχθεί η ρωσική επικράτεια.
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.