Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Την δημιουργία περιφερειακής νομισματικής ένωσης προτείνει ο Πούτιν


putin9

Ο Πούτιν πρότεινε σε Καζακστάν και Λευκορωσία να εξετάσουν οι τρεις αυτές χώρες το ενδεχόμενο δημιουργίας νομισματικής ένωσης.

Ο Ρώσος ηγέτης συναντήθηκε με τον Λευκορώσο πρόεδρο Αλεξάντερ Λουκασένκο και τον ομόλογό του τού Καζακστάν Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγεφ στην πρωτεύουσα Αστάνα του Καζακστάν για να συζητήσουν οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρεις αυτές χώρες– όλες τους μέλη της Ευρασιατικής Οικονομικής Ενωσης, μίας πολιτικής και οικονομικής ένωσης κρατών αποτελούμενης από πρώην σοβιετικές δημοκρατίες με επικεφαλής την Ρωσία.
Ο «Τσαρ Βλαντ» εξέφρασε ακόμη την ελπίδα η ουκρανική σύγκρουση να τερματιστεί σύντομα και πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι οι αρχές του Κιέβου θα εφαρμόσουν σταδιακά τις συμφωνίες (για τον τερματισμό της κρίσης), οι οποίες συνήφθησαν στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας Μινσκ».
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.