Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Captagon: ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕUROMAIDAN ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΝΑΤΟ


Captagon:TO NΑΡΚΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟ ΚΑÏΡΟ/ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕUROMAIDAN
H χημεία των πραξικοπημάτων,των τζιχαντιστών και της αραβικής άνοιξης……Η «αραβική άνοιξη» και το πραξικόπημα του Κιέβου ολοκληρώθηκαν χάρη στις αμεφεταμίνες αυτά τα «χάπια της φρίκης».

Πίσω από τους αποκεφαλιστές της EIIL και τους ουκρανούς ‘’παρτιζάνους » βρίσκονται αυτά τα «χάπια της φρίκης», η δυνατή αμφεταμίνη Captagon που καταργεί το συναίσθημα της συμπάθειας και αυξάνει την φυσική αντίσταση.
Η ιταλική εφημερίδα Il Giornale δημοσιεύει ένα άρθρο του GianniMichalessina που αναφέρει ότι το πρώτο Captagon χρησιμοποιήθηκε στο Κάιρο.Το «μείγμα του τρόμου» διαδόθηκε αστραπιαία με την αραβική άνοιξη ως το ελιξίριο της αντοχής και της ενδυνάμωσης της επανάστασης και διαδόθηκε στα πλήθη που ήταν έτοιμα να θυσιαστούν από την Τυνησία ως την Αίγυπτο και από την Λιβύη ως την Συρία.  La chimie des coups d’état. Les « Printemps arabe » et le putsch de Kiev ont été accomplis grâce aux amphétamines, ces « pilules de l’horreur ».
Η θανάσιμη αμφεταμίνη έγινε ένας εφιάλτης για την Μέση Ανατολή: σε κατάσταση έκστασης τα άτομα αποκεφαλίζουν και σκοτώνουν με  χαμόγελο και άδειο κεφάλι.Οι κούρδοι καταγγέλουν ότι βρήκαν αυτά τα χάπια στις τσέπες εκατοντάδων μαχητών τζιχαντιστών που σκοτώθηκαν στο Kobanî.
 Οι αναλύσεις αμερικανών ειδικών στα βίντεο που εμφανίζουν τον βρετανό Djihadi John να εκτελεί άτομα καταδεικνύουν ότι ο δήμιος είναι υπό την επήρεια αμφεταμίνης.
Οι πρώτες αναφορές για τη χρήση αυτής της ουσίας προέρχονται από τους διαδηλωτές που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας το 2011. Πολλοί από αυτούς αναγνώρισαν ότι δέχθηκαν από τους διοργανωτές αυτά τα καταπληκτικά χάπια που δίνουν κουράγιο και δύναμη.Οι παραδόσεις των χαπιών γίνονταν τοτε στους αδελφούς Μουσουλμάνους από Dubaï και Qatar.
Οι πρώτες χημικές αναλύσεις έγιναν από τους ιταλούς καραμπινιέρους.Όταν αυτοί πήγαν στη Λιβύη το  2013 για να αποπειραθούν να μετασχηματίσουν τις ομάδες των μαχητών σε κανονικό στρατό και στη βάση των αναλύσεων αίματος συνειδητοποίησαν ότι το 30% των υποψηφίων ήταν εξαρτημένοι από ναρκωτικά.
Captυγυγγυλγιυθγθι
Αυτή η αμφεταμίνη παράγεται αρχικά από το ΝΑΤΟ το 2011 σε βουλγάρικα εργαστήρια.Έκτοτε το Captagon παράγεται σε όλην την Μέση Ανατολή και ειδικότερα στη Συρία.Την αρχή του Απρίλη του 2014 ο συριακός στρατός κατάσχεσε ένα όχημα που ήταν γεμάτο με ταμπλέτες Captagon και ισοδύναμα σ΄έναν τόνο Captagon (phenidate hydrochloride),η αμφεταμίνη που προκαλεί ευφορία και μειώνει τον πόνο.Αναμειγμένη με άλλες ουσίες όπως το χασίς αντιπροσωπεύει ‘’την βασική διατροφή’’ των τζιχαντιστών που χάνουν την αίσθηση του πόνου τους και των άλλων και διαπράτουν φρικτά εγκλήματα με ευφορία.
Τον Φλεβάρη του 2014 σε άρθρο που τιτλοφορείται «ψυχότροπες προετοιμάσιες ως όργανο χειραγώγησης της συνείδησης του πλήθους γενικά και αυτού της Maïdan ειδικότερα» παρουσιάζεται η χρήση των ψυχότροπων ουσιών στους πολέμους.
Αυτές οι ουσίες είναι ναρκωτικά που όχι μόνο αυξάνουν την εμπιστοσύνη του ατόμου στον εαυτό του αλλά παράλληλα μειώνουν τις ανάγκες για ξεκούραση και ύπνο. Σε πιο υψηλές δόσεις προκαλούν ένα τεράστιο ψυχικό ξιτάρισμα υπερένταση που δύναται να διαρκέσει ως και 3 ημέρες.Από την παρατεταμένη του χρήση επέρχονται ψυχώσεις που συχνά συνοδεύονται από ντελίρια και παραισθήσεις που ακολουθούνται από ένα επίπεδο εκραίας επιθετικότητας σαν αυτό που παρατηρήθηκε στην Ουκρανία.
Οι  «μαχητές της Maïdan » δέχονταν από το εξωτερικό όχι μόνο χρήματα αλλά και ναρκωτικά που πωλούνταν ελεύθερα και σε καλή τιμή στηνeuromaïdan.
Το 2014 ο δήμαρχος του Κιέβου V . Bondarenko αναγνώρισε ότι μέσα στο κατεχόμενο δημαρχείο κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων  euromaïdan υπήρχε έν εργαστήριο παραγωγής ναρκωτικών. Έτσι οι ουσίες αυτές διανεμήθηκαν μαζικά στους δολοφόνους στην Οδησσό του στυγερού μαζικού εγκλήματος της 2ης Μάη.

Το απαραίτητο υλικό για την παραγωγή του Captagon διοχετεύτηκε σε βιομηχανική ποσότητα εκτός των άλλων κατά την 11η Μάη όταν στο αεροδρόμιο του Κιέβου  έφθασε μια πτήση η οποία μετέφερε τόνους ολόκληρους χημείας και συσκευασίες με χάπια αμφεταμίνες.Σε αυτήν την πτήση συνοδός ήταν ένα συνεργάτης της CIA o Richard Michael και 70 άτομα μιας ιδιωτικής πολωνικής εταιρίας. Με διαταγή των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας τα άτομα αυτά το κομβόι και το χημικό περιεχόμενό του δεν ελέγχθηκαν στο αεροδρόμιο και εγκατέλειψαν τα κτίρια του αερομεταφορέα με οχήματα με φιμέ τζάμια. Έπειτα υπήρξαν κι άλλες παραδόσεις ώσπου η παραγωγή να είναι δυνατή και στην ίδια την Ουκρανία.
(Ilgiornale,communitarian.ru,reseauinternational.net)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.