Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Crash A320: ΤΑ 3 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ « ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ » ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΧΗ


/ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ τ.ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ Andreas
KΙ ΑΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ;
Περίπου 48 ώρες μετά την συντριβή του αεροπλάνου της Germanwings, ο εισαγγελέας Brice Robin έδωσε λεπτομερείς εξηγήσεις για την τραγωδία σε μια συνέντευξη τύπου επικαλούμενος μόνο και μόνο καταγραφές από το ένα μάλιστα μαύρο κουτί καθώς το άλλο δεν έχει εντoπιστεί.
«Αυτό είναι κάπως βιαστικό (βεβιασμένο)» δηλώνουν τώρα κάποιοι ειδήμονες εκ των οποίων και ο Gérard Arnoux προσκαλεσμένος την Πέμπτη το βράδυ στο κεντρικό βραδινό δελτίο ειδήσεων στο Canal Plus.
Ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής αεροπορικής ασφάλειας και πρώην πιλότος ο Gérard Arnoux δήλωσε έκπληκτος από τις αποκαλύψεις που έγιναν από τον εισαγγελεά της Μασσαλίας «ο οποίος ήταν πολύ άσχημα πληροφορημένος».
Σύμφωνα με αυτόν πολλά πράγματα δεν κολλάνε αυτής της επίσημης εκδοχής που δόθηκε κατά τη συνέντευξη τύπου.
1.Η αναπνοή του συγκυβερνήτη.»Ο εισαγγελέας μας λέει ότι κατά τηςν διάρκεια της καθόδου ακούγεται η αναπνοή του συγκυβερνήτη.Εγώ ο οποίος έχω 18 χρόνια εμπειρίας μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν μπορεί να ακούγεται η αναπνοή οποιουδήποτε εκτός κι αν πρόκειται για ασθματικό.Ακόμη εγώ δεν είμαι βέβαιος….
Ενεργοποιεί το σύστημα εκκίνησης της καθόδου. Ο εισαγγελέας της Μασσαλίας ομοίως επεσήμανε ότι άκουσε στις καταγραφές τον συγκυβερνήτη να ενεργοποιεί το σύστημα που επιτρέπει στο αεροπλάνο ν΄αρχίσει την κάθοδό του. «Αυτό δεν κάνει απολύτως κανέναν θόρυβο», αναφέρει ο Gérard Arnoux. «Δεν υπάρχει παρά ο ενεργοποιητής των παραμέτρων πτήσης ο οποίος θα μας το πει (δηλ. το 2ομαύρο κουτί). Αντίθετα η κάθοδος είναι συναφής με μια τέτοια δράση.»
«Που ήταν οθόρυβος ο χαρακτηριστικός της πόρτας; » «Αυτό είναιίσως μια παράλειψη αλλά κανονικά όταν ο πιλότος ενεργοποιεί το άνοιγμα της πόρτας με έναν στάνταρ κωδικό στην αρχή, κι αν αυτός δεν ανταποκρίνεται τότε αυτός το κάνει με έναν κωδικό έκτακτης ανάγκης που είναι ειδικός για αυτόν τον μηχανισμό.Και τότε στα 30΄΄ η πόρτα οφείλει ν΄ανοίξει. Αλλά δεν μας μίλησαν ποτέ για τον χαρακτηριστικό θόρυβο που σημειώνεται στα 30΄΄.Πρόκειται για έναν συναγερμό απόλυτα δυνατό» (lalibre 28/3/15)
ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΦΙΛΗ ΤΟΥ Η ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ
Amok-Pilot droht: „Eines Tages wird jeder meinen Namen kennen"
Επίσης άλλα φύλλα επιμένουν στην ανάλυση του ψυχολογικού προφίλ του πιλότου. Διοχετεύτηκε η πληροφορία ότι μια φίλη του θυμήθηκε ότι κάποια στιγμή ο συγκυβερνήτης της είχε εκμυστηρευθεί ότι θα έκανε κάποια στιγμή «κάτι που θα άλλαζε όλο το σύστημα και θα γινόταν γνωστό σε όλους το όνομά του και θα το θυμάται».Αυτά αναφέρει σε συνέντευξή της στη γερμανική  Bild η Maria W. μια 26χρονη αεροσυνοδός που εμφανίζεται ως μια πρώην σύντροφός του Andreas Lubitz.Η κοπέλα δίνει λεπτομερείς πληροφορίες μέχρι και για τον εφιάλτη που είχε ο συγκυβερνήτης το βράδυ στον ύπνο του όπου παραμιλούσε λέγοντας πέφτουμε.Παραπονιόταν για τις εργασιακές συνθήκες την πίεση,την ανησυχία για την ανανέωση συμβολαίου, τις χαμηλές αποδοχές. (rtl 28/3/2015)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.