Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ιγκόρ Στρελκόβ ΣΤΟ SPIEGEL:ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ….ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΚΟ……


Captguogohgohihi
O Igor Strelkov σε συνέντευξή του στο γερμανικό spiegel στις 19.3.15 αποκαλύπτει τους ομολογημένους πόθους του με μια γλώσσα που δεν ακολουθεί την διπλωματική οδό των ισορροπιών:
SPIEGEL ONLINE: Γιατί η Ρωσία και η Δύση επέστρεψαν στην αντιπαλότητα ;
Strelkov: Γιατί είναι δύσκολο να είσαι φίλος με κάποιον που δεν σταματάει μετά τη νίκη του να ταπεινώνει τον αντίπαλο.

Strelkov: Κάθε απόπειρα από τη Ρωσία να ξαναποκτήσει την εθνική κυριαρχία της χαρακτηρίζεται από τη Δύση ως ως μια επίθεση. Σε ολόκληρο τον κόσμο δεν υπάρχουν παρά ελάχιστες χώρες που δύνανται να έχουν μια αληθινή ανεξαρτησία.Η Δύση θέλει να δημιουργήσει μια παγκόσμια διακυβέρνηση.Οι χώρες που είναι αυτάρκεις όπως η Ρωσία δεν έχουν θέση εντός αυτού του πλαισίου.Κατά συνέπεια η Ρωσία θα είναι πάντα ένας εχθρός στα μάτια της Δύσης..Θέλει τη Ρωσία ως ένα παράρτημα πρώτων υλών.
……..Πίστευα ότι η Μόσχα θα προχωρούσε σε πρασάρτηση του Donbass παρόμοια με αυτήν της Κριμαίας γρήγορα μετά το δημοψήφισμα.Η πλειοψηφία των μαχητών ήταν υπέρ μιας τέτοιας Ένωσης και εμπνεύστηκαν από το παράδειγμα της Κριμαίας.Igor Strelkov
SPIEGEL ONLINE: Επομένως εσείς στην πραγματικότητα πολεμάτε για μια ρωσική αυτοκρατορία και όχι για ένα αποσχιστικό κράτος όπως οι Βάσκοι.
Strelkov: Για μένα, αποσχιστές είναι οι πολιτικοί ουκρανοί που θέλουν να αποσχιστούν από τη Ρωσία.Το Κιέβο είναι ρωσική πόλη.Η Ουκρανία ήταν,είναι και θα παραμείνει μέρος της Ρωσίας.Ονειρεύομαι μια Ρωσία που θα επιστρέψει στα φυσικά της όρια τα σύνορα του 1939.
SPIEGEL ONLINE: Τι εμπόδισε το Κρεμλίνο να κάνει με τη Νέα Ρωσία ότι με την Κριμαία ;
Strelkov:Δεν μπορώ να δω μέσα στο Κρεμλίνο.Υπάρχουν αιτίες εξωτερικής πολιτικής που πιθανόν να κάνουν τη Μόσχα να διστάζει.Ίσως λογαριάζουν τη Δύση…Γιατί εμείς δεν καταστρέψαμε τον ουκρανικό στρατό όταν είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε ;Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη Μαριούπολη και ακόμη περισσότερα.
Αν η Ρωσία βοηθούσε πιο δυνατά όλα θα ήταν πιθανά συμπεριλαμβανομένης της πτώσης του καθεστώτος του Κιέβου.Για εμένα αυτή είναι μια κυβέρνηση ναζί.Η Ρωσία οφείλει να επιβάλει στην Ουκρανία την τάξη και να φέρει μια νόμιμη κυβέρνηση στην εξουσία.Τότε μόνο θα λυθούν τα προβλήματα του  Donbass…..Η ανθρωπότητα έχει μικρή εμπειρία της δημοκρατίας αλλά μεγάλη στη μοναρχία. Εγώ είμαι υπέρ μιας ορθόδοξης μοναρχίας.Κάθε μορφή αυταρχικής διακυβέρνησης είναι θετική για τη Ρωσία.Αυτή αντιστοιχεί στην κουλτούρα μας και στην οικονομική πραγματικότητα.
Strelkov:(γι; Πούτιν) Ο πρόεδρος αποφάσισε ότι δεν ήθελε να ακολουθήσει μια πορεία αντίστοιχη του Γκορμπατσόφ ως ένας Ιούδας μέσα στην ιστορία. Αυτός αντιπροσωπεύει την ανανεωμένη ρωσική εθνική κυριαρχία.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.